2789
عنوان

متأهل ها راضی هستین 😈😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 103 پست

درسته ازدواج احساسات هم توش دخیله، ولی انقد میگید مگه معامله س، خب شما رفتی محضر یه قرارداد بنام ازدواج با یه نفر دیگه امضا کردی که در ازای چنتا کار که برات بکنه، توام چنتا کار براش بکنی و تا زمانیکه به مفاد قرارداد پایبند باشید معامله برقراره. همینکه یکی خیانت کنه یا خرجی نده یا .... معامله به هم میخوره و میرید پیش قاضی و دادگاه و ....

چقد کم عقلی میخواد که هی بگی مگه معامله س

اگه نیست هروقت خواستی ول کن برو، شوهرتم هروقت خواست بره زن بگیره، مگه معامله س که شرطش وفاداری به تو باشه؟!!!

یعنی بدون مهریه حاضری ازدواج کنی؟ بدون طلا؟

عزیزم خیلیا دنبال پول و طلا و خونه و ماشین نیستن icon

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب برو خونه رو پس بده عزیزم همین امروز برو مگه معامله س

چ بی منطقی

پول و طلا و رفاه برای شادی طرف مقابله و اینک فرق هست بین زنی ک دنبال پوله و اونی ک شوهرش خودش براش خونه و... میخره دلی

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

مگه معامله س که شروط ضمن عقد بگیری؟!!

ربطی به معامله نداره
پول نمیگیرم که
ازادی هایی رو میگیرم که قانون به زن نمیده و توی تمام جهان حقمه
این اسمش معامله نیست دوست خوبم دارم حقم رو میگیرم

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

ربطی نداره ازدواج یک معامله س که احساسات هم توش دخیله اگه یکی از طرفین دبه کنه یا نامردی کنه کار به ...

شما اینطوری فکر کن موفق هم باشی با طرز فکرت

عزیزم خیلیا دنبال پول و طلا و خونه و ماشین نیستن

ربطی نداره

ازدواج یک معامله س که احساسات هم توش دخیله

اگه یکی از طرفین دبه کنه یا نامردی کنه کار به دادگاه میکشه پس معامله س

میری محضر و قرارداد امضا میکنی پس معامله س

خب برو خونه رو پس بده عزیزم همین امروز برو مگه معامله س

این همه خودتو کشتی به همه ریپ زدی اینو بگی 😏😏😏😏

به نظرم سنت کمه

اول بزرگ شو بعد راجب یه سری مسائل اظهار نظر کن

چون هنوز فرق معامله و سودو با پیشرفت زندگی نمیدونی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
معامله همیشه سر پول نیست قرارداد قرارداده چه ازدواج باشه چه کار

چند سالته؟ 14؟

این همه خودتو کشتی به همه ریپ زدی اینو بگی 😏😏😏😏به نظرم سنت کمه اول بزرگ شو بعد راجب یه سری مسائل ...

اینهمه توهین به من کردی چرا دقیقن؟!!!

با معامله ی ازدواج خونه بنامت شده درسته؟

خب سرتو بالا بگیر و با شرافت سر حرفت بمون و برو خونه رو برگردنن به همسرت

شاید بگی حقمه و منم توی اون زندگی زحمت کشیدم، پس یعنی قبول داری معامله س و زدی زیر حرف خودت

اگرم قبول داری معامله نیست پس میری پسش میدی

اما سرتو زیر گیوتین هم بزارن پسش نمیدی چون سودت توشه

چند سالته؟ 14؟

چرا امروز هر چی عطیقس به پست ما میخوره 😅😅😅😅🤦🤦🤦

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چند سالته؟ 14؟

من دوبار ازدواج کردم و دقیقن با گوشت و پوست و خونم درک کردم که ازدواج یه معامله س که اگه طرفین به مفادش پایبند نباشن باید بیفتی دنبال شکایت و دادگاه

حاضری برای همسرت زن دوم بگیری؟!!! نه، چون از مفاد قراردادت اینه که بهت وفادار باشه درسته؟

اگه بره زن بگیره سرت چکار میکنی خداوکیلی؟!!! اگه به چشم معامله بهش نگاه نکنی نباید برات سخت باشه، یه رابطه دوستانه بوده دیگه

اما ازدواج قرارداده، طرفت حق نداره بهت خیانت کنه چون تو ضربه میخوری و حق داری بری شکایت کنی