2789
عنوان

متأهل ها راضی هستین 😈😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 103 پست
عزیزم حالم خیلی داغونه دعا کن برام آرامش بگیرم بخاطر دخترم

فدای دل تنگ خودت ودختر نازتون...چقدردلم گرفت خدایاااشکررت

هرکاری ازماساخته هس بگومیزارم روچشااام💔💔

ازپروردگاردوعالم تمنامیکنم ک بامعجزه وحکمتش دل زخمی ونگرانت روشاااد ودخترگلت رودرسایه کرم ورحمتش سالم وسرحال برات نگهداره...🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🖤🖤

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد..

فدای دل تنگ خودت ودختر نازتون...چقدردلم گرفت خدایاااشکررتهرکاری ازماساخته هس بگومیزارم روچشااام💔💔ا ...

فدات بشم عزیز دلم چقد مهربونی خدا بهت خیر و خوشی بده همیشه ممنون از دعای قشنگت غم نبینی گلم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خدا چیا میشنوم😭😭😭خدا نابودشون کنه این هرزه های خونه خراب کنو،خدا شوهرتم لعنت کنه ببخشیدا

خواهش میکنم عزیزم روزی هزار بار بهش لعنت میفرستم اول گفت عاشقمه انقد اومد و رفت تا خانوادم راضی شدن بعد اینجوری الان من گرفتار شدم با یه بچه

خواهش میکنم عزیزم روزی هزار بار بهش لعنت میفرستم اول گفت عاشقمه انقد اومد و رفت تا خانوادم راضی شدن ...

چچقدر وحشتناکه منم خیانت دیدم خب

ولی انقدر زمونه خراب شده

لنقدر از این چیزا شنیدم که شوهره با زن و بچع رفته زن گرفته زنشو طلاق داده

دیگه حالم از این زندگی و جامعه بهم میخوره

شک ندارم سر منم میاد این بدبختیا

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

چچقدر وحشتناکه منم خیانت دیدم خبولی انقدر زمونه خراب شدهلنقدر از این چیزا شنیدم که شوهره با زن و بچع ...

خدا نکنه عزیزم انشالله روز به روز خوشبخت تر بشی ❤️

مرد بیشتر سود میبره.ایناییمکهدمیگن مگه معاملس و...بله معاملس و این یه واقعیت و خیلی جوانب روباید سنجید.پس فردا مشکلی پیش بیاد زندگی زن زیرو رومیشه نه مرد.پس بهتر عاقلانه ازدواج کرد و حقوق خودتونو بگیرین که پس فردا سرتون کلاه نره .نمیگم حتما اتفاق میفته اما باید محتاط بود.پیشگیری بهتر از درمان.

قبله دو عالم هستم

خدا نکنه عزیزم انشالله روز به روز خوشبخت تر بشی ❤️

چه خوشبختی هزار تا بدبختی و مشکل دارم

تاپیک اخرمو خوندی؟الانم دغدغم شده این ک چرا عزیز نیستم تو فامیلاش چه غلطی کنمک بشم

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

اینهمه توهین به من کردی چرا دقیقن؟!!! با معامله ی ازدواج خونه بنامت شده درسته؟ خب سرتو بالا بگیر و ب ...

کاری ندارم به بحثتون ها ولی گیوتینورو اکجا میدونی تو 😂؟ یه قیچی ورق بر صنعتیه که..

هرگِردی،گردونیس...

دلی؟!!!!!! اینهمه زن رو تو دادگاه نمی بینی؟!!! من بی منطقم یا شما که همه چی از ازدواج نصیبتون میشه و ...

😂باشه معامله هست و زن ها دنبال پول و ماشین و خونه و طلا و.... هستند و این معامله ای ک تو میگی توهین نیس😂😂مشخصه نسبت ب مردا گارد داری ک ایقد بی منطق حرف میزنی ،پست بعدی هم گفتی گول آقایون رو نخورید و فلان!

لابد زن از نظرت ی کالا هست ک با پول دیگسرش کلاه نمیره و با پول جواب بله میده ب طرف

تو فقط باید با اون آقایونی ک مث خودت از جنس مخالف بدشون میاد صحبت کنی ، هردوتون گارد دارید و معتقد هستید ازدواج سودش برا اون یکیه وگرنه کلاه سر آدم میره و هیچی از زندگی مشترک سرتون نمیشه

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

چه خوشبختی هزار تا بدبختی و مشکل دارمتاپیک اخرمو خوندی؟الانم دغدغم شده این ک چرا عزیز نیستم تو فامیل ...

عزیز شدن میخوای چکار عزیزم مهم اینه حال دل خودت خوب باشه

عزیزم متوجهی خرید خونه حاصل زحمت هردوشون بوده؟؟؟

حالش خوش نیست بنده خدا

بهش فشار میاد یکی از سمت همسرش دلی خونه و ....دریافت کنه

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

فدات بشم عزیز دلم چقد مهربونی خدا بهت خیر و خوشی بده همیشه ممنون از دعای قشنگت غم نبینی گلم

سپاس عزیزم..نگواینجامجازی هست ونمیشه روی حرف وایناحساب کرد.بخداازته دلم میگم فرق دخترتوبادخترخودم نیس..من دختررم دنیا وزندگیمه..واسه دختررت میگم اگه چیزی لازم داری درخواست بده دورش بگردم اون فرشته است جای من بووسش کن.نگرران نباش بخداتوکل کن گرزحکمت ببنددری..زرحمت بگشاایددردیگری...قربان حکمت ورحمتش بررم من..الهم صلی علی محمدنبیناوحبیبنامحمد...فراموش نکن امروزتودردداری ودرگاه رحمت خدابازه وباگفتن استغفرالله وصلوات برتنهابرگزیده ومعصوم وعزیزش ک محمدامین هست حال وروحیه ات بهترمیشه...🤲🤲💔💔

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد..

سپاس عزیزم..نگواینجامجازی هست ونمیشه روی حرف وایناحساب کرد.بخداازته دلم میگم فرق دخترتوبادخترخودم نی ...

فدای مهربونیت عزیزدلم خدا دخترتو حفظ کنه براتون دعای قشنگت بهترین کمک رو بهم میکنه ممنونم گلم ❤️🌹