2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فدات دیشبم ی تابه بادمجون درست کردم با گوشت غذای نونی نشستم با امین خوردیم،🤣🤣🤣🤣

اوووففففف عاشق بادمجونممم

جون میدم براش

مخصوصا سرخ میکردم بعد پیازداغ میزدم با رب تفت خورده و گوجه میچیدم روش اب میریختم کم میراشتم بپزه اخخخخ ازین غذاااا اخخخخخ

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اوووففففف عاشق بادمجونممم جون میدم براشمخصوصا سرخ میکردم بعد پیازداغ میزدم با رب تفت خورده و گوجه می ...

ارررره دقیقا همین شکلی حالا فکن پر گوشت هم باشه امین غذای بی گوشت نمیخوره دقیقا همینجوری یک حالی داد نازی،🤣🤣🤣🤣حالا ببین تو حال میکنی گشادی غذا نمیپزی یا من بگو ممد بادمجون بگیره سر راه شب درست کن

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

ارررره دقیقا همین شکلی حالا فکن پر گوشت هم باشه امین غذای بی گوشت نمیخوره دقیقا همینجوری یک حالی داد ...

🤣🤣🤣🤣اخخخ دهنم اب افتاده خدا لنتت نکنه🤣نبابا ممد ک اهل بادمجون نیس

شامم خونه ننه بزرگمم🤪🤪🤪

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

برا همسرم زرشک پلو واسه خودمم گوشت چرخ کرده رو تو سولاردوم گریل کردم بعدش برنجم رو که ابکش کردم گذاشتم لای پلو با سالاد شیرازی

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

الهی آب دوغ خیار بده املت بده فقط برنج نده خخخخ

🤣🤣🤣🤣🤣املت بابام نمیخوره

ابدوغ خیارم نه ممد ن داداشم نمیخورن🤣

خببببب عدسی بده فقط برنج ندددده

🤣🤣🤣🤣🤣عدسی خوبه اوکی ایم

وای این بچه منو دیوونه کرده هرووووز عرررر میزنه