2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ملکه۴۵۵ بالخره ناهار گذاشتم بعد از سالها اول نگا کردم ببینم رب هس یا نه دوباره گیج نشم 🤣🤣بازم ماک ...

ای لعنت بهت ی قرمه سبزی ی قیمه چیزی بذار آخه سیبزمینی ماکارونی هم شد غذاااااا خوبع چاق نمیشی همش اینا رو میخوری

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

ای لعنت بهت ی قرمه سبزی ی قیمه چیزی بذار آخه سیبزمینی ماکارونی هم شد غذاااااا خوبع چاق نمیشی همش این ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من ک نمیخورم سیب زمینی ملک ممد میخوره فقط🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

تو چی میخوری پ هوا میخوری کف میرینیی.....،😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا میترسم چاق شم الان یکساعت رقصیدم

فقط ی لیوان اب خوردم از صب تا الان🥴

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا میترسم چاق شم الان یکساعت رقصیدم فقط ی لیوان اب خوردم از صب تا الان🥴

نوش جان منم هیچی نخوردم ولی دارم برنج دم میکنم ی ظرف قیمه با ترشی لیته بخورم ،😋😋🤤

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

نوش جان منم هیچی نخوردم ولی دارم برنج دم میکنم ی ظرف قیمه با ترشی لیته بخورم ،😋😋🤤

اوووووفففف نوش جونتتتت عزیزمممم 😋😋😍🥰جای منم خالی کن

من ک بلد نیستم زیاد غذا درست کنم مامانم هم نبود تخم مرغ با گوجه درست کردم😂🤦🏻♀️

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍