2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به این نیست که پا چیزی داشته باشه یا نه یه نوع اختلاله دیگه

اینا فوت فتیش نیستن اینا فکر میکنن در مرموز و جذابی که سالها بروشون بسته بوده یکدفعه باز شده و حق دارن ببینن زن ها سال ها چی ازشون مخفی میکردن!

نباید از اول این اتفاق می افتاد

اینا فوت فتیش نیستن اینا فکر میکنن در مرموز و جذابی که سالها بروشون بسته بوده یکدفعه باز شده و حق دا ...

نه عزیز واقعا همچین اختلالی هم هست البته فکر کنم بیشتر انحرافه یه سرچ بزنید تو گوگل میاره براتون

والا من نه حرفی زدم نه کاری کردم که عقده ای باشمولی بنظر شما عقده ای و متوهم میای که میگی تمام مغازه ...

نمیدونم از چی سوختی شما

ولی عکس من رو پروفمه. نیاز ندارم به عقده گشایی.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

نمیدونم از چی سوختی شما ولی عکس من رو پروفمه. نیاز ندارم به عقده گشایی.

بخدا نمیخواستم پیغامو باز کنم اصلا کاربریت یادم نبود

آخه برای چی باید بسوزم ؟مگه تو مجازی سن جنسیت قیافه تحصیلات محل زندگی و ...مشخصه که من حسادت کنم و بسوزم ؟مگه کسی به یه کاربری که نمیدونه چه شخصیتی پشتش نشسته حسادت میکنه ؟شاید شما یه پیرزن هفتاد ساله باشی یا من یه مرد ۹۰ ساله دیگه احمق که نیستم به یه کاربری با شخصیت نامعلوم حسادت کنم

جایی که راحت میتونی هزار تا دروغ بگی و کسی متوجه نشه

الان عکس رو پروفایلت چه ربطی به بحث ما داشت ؟بیین میگم عقده و توهم داری نگو ندارم 🤣🤣🤣🤣چهره ی زیبایی هم داری ولی نه اونقدر زیبا که همه رو محو زیباییت کنی

البته همونطور که شما رو گوشیت برنامه برای فیل تر و فتوشاپ داری منم دارم ...عکس شما شدیداً فیل تر داره خودتم خوب میدونی

ولی عکسی که گذاشتی زیباست یه زیبایی متوسط رو به بالا

دیگه کاربریتو یادم موند باز نمیکنم پیغاماتو

فقط حواست باشه تو دوران جنگ زیاد بیرون نرو که از زیبایی افسانه ایت کلی کشته مرده میدی باید نیروهای امدادی بیان جمعشون کنن به جاهای دیگه ی کشور که آسیب جنگ دیدن نمیرسن

تو رو خدا رحم کن به آقایون اینقد بیرون نیا

بخدا نمیخواستم پیغامو باز کنم اصلا کاربریت یادم نبودآخه برای چی باید بسوزم ؟مگه تو مجازی سن جنسیت قی ...

وقتی عکس بدون فیل تر و فی لتر شده رو تشخیص نمیدی یعنی تا ابد باید در جوابت سکوت کنم. کاش میتونستم دکمتو بزنم

برو خوش باش. جواب دادن به تو یعنی توهین به شعور خودم

خیلی خیلیم خوشحال میشم کاربریم یادت بمونه که مخاطبم نباشی. حس و. حالت سرشار از کینه و عقده و حسادته...

حال خوب واست آرزو میکنم. روز خوش.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

قربون اعتماد به سقفت

با اون همه ادیت که روی عکس داری هنوزم دماغ پهن و گنده و دهن گشادت کاملا مشخصه 😜😜

حالا میگه ادیت ندارم

باشه ادیت نداری ما حالیمون نیست از پشت کوه اومدیم

بنده ی خدا تو کدوم کوره داهات زندگی میکنی که فکر میکنی خدای جذابیت هستی همه چهار چشمی نگات میکنن

بلند شو دل بکن از داهاتتون بیا تو شهرای بزرگ ببین چه خانومای خوشکلی هستن که چشمات چهار تا میشه از زیباییشون

خودت چشمت دنبال آقایون هست فکر میکنی دارن نگاهت میکنن

فقط از داهاتتون دل بکن بیا تو شهر خانومای زیبا رو ببین

تا بفهمی تو شهر بزرگ سگ نگات نمیکنه

به چشم در و داهاتیای شهر خودت میای