2789
عنوان

یعنی مجرد میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 83 پست
تا زمانی ک کل خوشحالیتون رو محدود ب حضور ادما بکنید هرگز قرار نیست تجربه خوبی داشته باشید پول دربیار ...

دلم میخواد یه یار داشته باشم اهل دوستی و دوست پسر نیستم

پول از کجا دربیارم؟ شغل متناسب با رشتم پیدا نکردم کارهایی مثل منشیگری و فروشندگی و اینا هم خودم دوست ندارم هم بابام نمیزاره

مسافرت هم همسفر ندارم

دوستامم بیرون نمیان

کلاس های مختلف هم شهرم نداره

شما یه سری جمله ثابت دارین هر کی حرف از ازدواج میزنه بدون در نظر گرفتن شرایط اون طرف همون حرغا رو بهش میزنید

اینکه آدم دغدغه ازدواج و پیدا کردن همسر مناسب داشته باشه به این معنی نیست دست تو کار خدا برده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیوونه😄❤

خو تو محل کارت کسی نیست مخشو بزنی 😁

متاهل و متعهد اقایون درخواست ندن قبول کنم فوش میدم اهایی جناب خودت میدونی کی ای درخواست نده این دفعه قبول کردم فوش بارونت میکنم

دلم میخواد یه یار داشته باشم اهل دوستی و دوست پسر نیستمپول از کجا دربیارم؟ شغل متناسب با رشتم پیدا ن ...

خب چاره چیه

نشست کنج خونه دنبال یار گشت ؟

تا وقتی خودتون رو توی جامعه تعریف نکردید چجوری میخواید ادم مناسب پیدا کنید

یکبار برای همیشه سعی کنید محدودیت خانواده رو بشکنید

جاب ویژن رو چک کنید برای کار

قدم اول ازدواج موفق استقلال مالی و تجربه کاریه

خیلی غمگینه دوست ندارم زندگی کنم

باید یاد بگیری چطوری خودت حال خودتو خوب کنی باید قوی باشی متاهلیم چالشهای خودشو داره با یه ادم با سلیقه های مختلف اخلاق متفاوت قرار بری زیر یه سقف اگه بخای انقدر زود کم بیاری که هیچی.... کاری که دوست داری بکن باشگاهی کلاس هنری کلاس زبانی و .... دو تا کتابم بهت میگم صوتیشم هست وقت کردی بخون اپلیکیشنهای طاقچه و کتابراه داره به اسم زنان مردان را از دست میدهند چرا؟ جلد یک و دو .

خب چاره چیه نشست کنج خونه دنبال یار گشت ؟تا وقتی خودتون رو توی جامعه تعریف نکردید چجوری میخواید ادم ...

دلم نمیخواد منشی و فروشنده بشم متوجهی؟

کنج خونه بست ننشستم منتظر یار

دارم زندگیم رو میکنم و اینجا بحث دخترونهمیکنیم با هم

حرف زدن در موردش ممنوعه؟

منظورت از خودت رو در جامعه تعریف کن چیه؟

کدوم محدودیت خانوادمو بشکنم؟

استقلال مالی با از صب تا شب سر کار ماهی 7.8 تومن؟

یه سری جمله حفظ کردی

دلم نمیخواد منشی و فروشنده بشم متوجهی؟کنج خونه بست ننشستم منتظر یاردارم زندگیم رو میکنم و اینجا بحث ...

شما هرجوری دوست داری درمورد من فکر کن

هیچکس نمیگه بفرما برو پشت میز مدیریت خیلی ها با همون 8 تومن شروع کردن سرمایه جمع کردن برای کارای دیگه

باید یاد بگیری چطوری خودت حال خودتو خوب کنی باید قوی باشی متاهلیم چالشهای خودشو داره با یه ادم با سل ...

موافقم

متاهل و متعهد اقایون درخواست ندن قبول کنم فوش میدم اهایی جناب خودت میدونی کی ای درخواست نده این دفعه قبول کردم فوش بارونت میکنم

شما هرجوری دوست داری درمورد من فکر کن هیچکس نمیگه بفرما برو پشت میز مدیریت خیلی ها با همون 8 تومن شر ...

8 تومن سرمایه جمع کردن؟😂

۸ تومن؟؟؟ اگه چهار روز ببرتت😂

احتمالا دارم با یه نوجوان حرف میزنم

شما هرجوری دوست داری درمورد من فکر کن هیچکس نمیگه بفرما برو پشت میز مدیریت خیلی ها با همون 8 تومن شر ...

این دو سوال رو جواب ندادی

منظورت از خودت رو در جامعه تعریف کن چیه؟

کدوم محدودیت خانوادمو بشکنم؟

باید یاد بگیری چطوری خودت حال خودتو خوب کنی باید قوی باشی متاهلیم چالشهای خودشو داره با یه ادم با سل ...

همه اینارو میدونم ادمی نیستم که زود کم بیارم

من این همه ساله تنهام کسایی که بهم پیشنهاد میدادن یا خیلی بد بودن یا اکثرا لاشی بودن خواستگارامم خیلی کم و خوب نبودن اصلا پرتوقع هم نیستم

این همه دخترا دوست میشن دیت میرن خوش میگذرونن همو دوست دارن سورپرایز میشن تولد ولنتاین و.... من تجربه هیچکدوم ازینارو نداشتم و همچنان ندارم انگار به من حرومه سنم داره میره بالا و همچنان تنهام

این دو سوال رو جواب ندادیمنظورت از خودت رو در جامعه تعریف کن چیه؟کدوم محدودیت خانوادمو بشکنم؟

شما تا زمانی پول خودت رو نداشته باشی و حضور نداشته باشی در جامعه چجوری میخوای خودت رو تعریف کنی؟

عصر عوض شده

ازدواج سنتی کم شده

ادما با تعریف خودشون پارتنر متاسب انتخاب میکنن

گفتید پدرتون نمیذاره

تا کی قراره منتظر اجازه باشید

مسخره کردید گفتید 8 تومن سرمایه ؟؟

ببین عزیزم بخوای نخوای تا وقتی خرجت با پدرت باشه اون برات تصمیم میگیره

3 ماه برو سرکار با همون 8 تومن

بقیه چجوری انلاین شاپ زدن ؟ برو از بازار جنس بخر انلاین شاپ بزن

نه؟

با 24 تومن برو کلاس بارتندری اموزش ببین کافه ها کار کن