2789
عنوان

یعنی مجرد میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 83 پست
خب چه ربطی داره مگه من گفتم کار دیگه ندارن

خب چی بگیم بهت!؟

میگی زمان مهمه خب عزیزم چیزی ک زیاده نر

میگیم ادم درست مهمه

میگی نه دیره

میگیم خودتو سرگرم کن با کارای دیگ فکرش رو بنداز دور تا برات اتفاق بیوفته

میگی ربطی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربطی نداره که مگه شوهر یعنی پول

اره موافقم نمیدونم دیگه خواستم دلداری بدم موفق نشدم فک کنم 😂🤦🏼♀️

متاهل و متعهد اقایون درخواست ندن قبول کنم فوش میدم اهایی جناب خودت میدونی کی ای درخواست نده این دفعه قبول کردم فوش بارونت میکنم

ربطی نداره که مگه شوهر یعنی پول

من فهمیدم که از نظر اکثر نی نی سایتی ها شوهر یعنی پول

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

مثلا چه کاری بجز شوهر کردن؟ که با شوهر کردن نشه انجامش داد؟تحصیلات تموم شده

تا زمانی ک کل خوشحالیتون رو محدود ب حضور ادما بکنید هرگز قرار نیست تجربه خوبی داشته باشید

پول دربیارید

سفر برید

مهمونی های دخترونه

با خانواده وقت بگذرونید

کلاس های مختلف برید

اینقدری سرگرم خودتون باشید که مردها لذت ببرن از اینکه بخوان براتون تلاش کنن که براشون وقت بذارید

ن اینکه بشینید منتظر

خب میگم چجوری بهش فکر نکنم چجوری اتفاق میفته

به اون کاربر هم گفتم

تا زمانی ک کل خوشحالیتون رو محدود ب حضور ادما بکنید هرگز قرار نیست تجربه خوبی داشته باشید

پول دربیارید

سفر برید

مهمونی های دخترونه

با خانواده وقت بگذرونید

کلاس های مختلف برید

اینقدری سرگرم خودتون باشید که مردها لذت ببرن از اینکه بخوان براتون تلاش کنن که براشون وقت بذارید

ن اینکه بشینید منتظر

تا زمانی ک کل خوشحالیتون رو محدود ب حضور ادما بکنید هرگز قرار نیست تجربه خوبی داشته باشید پول دربیار ...

خب منتظر ننشستم که کارای خودمو دارم میکنم اما نمیشه این وسط به این موضوع که بخش مهمی از زندگیه فکر نکرد بی تفاوت بود که مخصوصا اینکه ازدواجیم باشی

تا همیشه که وقت نیست تا وقتی ذوقشو داری خوبه تا وقتی جونی

حرفتو قبول دارم اما باید بپذیری خیلی چیزا دست ما نیست که هر زمان اراده کردیم اون چیزی که میخایم فراهم شه چه کار چه ازدواج چه بچه چه پووول من فقط میگم اگر نشد دیر شد نگران زمانش نباش از دست نمیره وگرنه من خودم ۳۳ نامزد کردم و همیشه میگم کاش با همین ادم چند سال زودتر ازدواج کرده بودم ولی دنیا با ای کاش و ایشالا ماشاالا پیش نمیره یه جایی باید پذیرفت.