2789
عنوان

تو‌ذهن پسرا چیه

61 بازدید | 17 پست

دوتا پسر میشناسم موقعیت شغلی و مالی و اجتماعی عالی و بعد قیافه و قدوهیکل مناسب جفتشون رفتن یه زنایی گرفتن اصلا در سطح اینا نیستن یه طرف بعد کل زندگیشونم به اسم زناست فکر نکنید قیافه خاصی دارن یا آپشن خاصی از یه خانواده های معمولی بعد انوقت من باید جون بکنم و کیسی نباشه همسطح خودم شکرررر خدایااااا شکرررر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا نیتش خرابه ؟؟؟مگه کاری کرده!

نه منظورم این نیست چس کار به زندگی بقیه داره این که زن فلانی در شان طرف نیست و این تعیین نمیکنه علف باید به دهن بزی شیرین بیاد به جای تمرکز و حسادت به بقیه میتونه رو خودش کار کنه.

وزن اولیه 79.هدف اول 75✅️.هدف دوم70✅️هدف سوم67.هدف چهارم 64.هدف آخر 60

برای بار هزارم میگم

مردا جذب احساس میشن

نه ظاهر

نه پول

ممکنه یک زن با چهره معمولی حس مثبتی بده

ممکنه یک زن زیبا انرژیش منفی باشه

صد درصد معمولیه انتخاب میشه

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

بعضی از مردا ذاتشون اینجوریه دوس دارن زنی بگیرن که ازشون پایینتره تا بتونن از اون حمایت کنن ی حالت ح ...

آخه حق طلاق حق حضانت بچه خونه و باغ به اسم خانمه تازه عقد کردن پیس چرا هیچکس اطراف من نیست اونیم که هست بهش پول دادم برام کار کنه کلا پولممم به باد داد

نه منظورم این نیست چس کار به زندگی بقیه داره این که زن فلانی در شان طرف نیست و این تعیین نمیکنه ع ...

دیگه چقدر رو خودمون کار کنیم وقتی میبینم بقیه راحت به چیزایی که میخان از طریق شوهر میرسن تو حرف زدن آسون و زندگی کردن سخته

منم مثل تو ..فراوان هست ..مهره مار دارن اونا..دلبری بلدن ...قلق اینکه مرد رو تو مشتشون بگیرن بلدن طر ...

والا این آقاهه همکار ماست الان دختره اومدنو سلام به ما نداد بعد به همکار مورد دیگه سلام میده گفتم بدونی چجوریه فکر میکنه ما شوهرشو میخایم بقاپیم درحالی که ما اصلا تو این فازا نیستیم

شاید به خاطر نیت خرابته؟

نه والا نیتم خراب نیست اتفاقا دوست دارم همه خوشبخت باشند فقط شرایط خودمو میگم پس چرا واسه ما اینجوریه واسه بقیه اونجوری اگه این اشخاص بیان پایین من اصلا خوشحال نمیشم اتفاقا ناراحتم میشم حسود نیستم

از دعانویسشون بپرس.. زن پسر عمه منم همینه.. حتی به شوهرش خیانت کرد اما پسر عمم صداشو درنیاورد و همچن ...

اها ببین عجیب نیست واقعا دخترا هیچی ندارن ولی گفتن باید خونه به اسم کنی و باغ به اسم کنی که همشو کرده