2789
عنوان

تاپیک قبلی ( مذهبی نما)

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست
بابا من ی حرفی زدم شصتا ادم بی شخصیت گارد گرفتن بخدا نمیدونم چی گفتم مگه

مهم نباشه واسه ات

اینکه چی حال دلتو خوب میکنه و ب زندگیت آسیب نرسه مهمه اینجا رو جدی نگیر

بگی مذهبی ام اخ و پیف میکنن بگی مذهبی نیستم تیر بارونت میکنن بگی عاشق شدم میخوان منصرف کنن بگی توو رابطه ام تا کاتتو نبینن ولت نمیکنن بگی از مردا بیزارم و رابطه ای ندارم حسرت دارت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نباشه واسه اتاینکه چی حال دلتو خوب میکنه و ب زندگیت آسیب نرسه مهمه اینجا رو جدی نگیربگی مذهبی ام ...

خیلی قشنگ گفتی واقعا مشکلات خودشونو میخوان قالب کنن به بقیهicon

متاسفم بابت پیام هایی که بهتون دادن و دلتون رو شکستننمیدونم چی بگم تاپیک قبلیتون رو خوندم واقعا تعجب ...

من ناراحت نشدم از حرفاشون اما واقعا از تعجب شاخ دراوردم

همچنان شما من هم شما رو نپسندیدم امیدوارم رابطتتون با دوس پسرتون به ازدواج برسه و شکست عشقی نخوردید

همچنین امیدوارم اختلالات شما هم بر طرف بشه خانوم مذهبی

ایمو؟ چه ربطی به قران داشت؟ مشکل داری؟

تو قران ارتباط به جنس مخالف نهی شده خوندی اصلا؟؟؟

دیگه رو پیامم ریپ نزن حوصلتو ندارم چادر یادگار حضرت زهراس حضزت زهرام دوس پسر نداشت تا جایی که یادمه

دختر با وقار منتظر مردش میمونه نه اینکه بره دنبالش هی بگه بیا منو بگیر

تو قران ارتباط به جنس مخالف نهی شده خوندی اصلا؟؟؟دیگه رو پیامم ریپ نزن حوصلتو ندارم چادر یادگار حضرت ...

توی قران مسخره کردن و بردن عابروی مومن هم نهی شده عزیز من من وقار و شخصیت خودم رو دارم و نیاز به جار زدنش ندارم..