2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 45 پست
خب هیچ ۱۹ ساله ای علاقه نداره تو خونه بشینه دوست داره فلک را سقف بشکافه و طرحی نو دراندازد ولی وقتی ...

شاید حق با شماست

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه دختری هستی که درس خون و باهوشی، برون گرایی و تلاشگر هستی اصلا و ابدا معلم نشو. چون معلمی تو رو از تمام این خصوصیات خوب دور میکنه. به خصوص اگه توی یه شهر کوچیک باشی. کاملا برده سیستم میشی اونم برده بدون مزد و مواجب. حقوقش جوریه که نه میشه خرج کرد نه میشه پس انداز کرد. اونقدر کمه که اگه همه ش رو خرج کنی، حتی نمیتونی یه تیپ و استایل خوب بزنی. اگرم بخوای پس انداز کنی، باید هیچ خرجی نکنی تا به زور یک گرم طلا بخری.

این ی چیز توافقیه بین طرفین ک کدوم رو قبول کنن

و اگر بخوایم همه موارد محرمانه باقی بمونه مثل پروژه هایی که برای اختراعات هست قرارداد نمیدونم آن دی ای هست یا اسم دیگه ای داره که خارج از کشور متداوله ایا درایران هم چنین عقد قراردادهایی با وکلا بسته میشه؟

اگه دختری هستی که درس خون و باهوشی، برون گرایی و تلاشگر هستی اصلا و ابدا معلم نشو. چون معلمی تو رو ا ...

چقدر کامل منو توصیف کردین...

این حرفا رو به خانوادم که میزنم درکم نمیکنن میگن معلم شو هم یه پولی تو جیبته هم به شوهرت و رندگیت میرسی

ولی من انقدر درس نخوندم و تلاش نکردم که فقط برای شوهرم قورمه سبزی بپزم😑 و معلمی هم با شخصیتم نمیخونه چون کمالگرام

معلم هستم خداروشکر راضی ام اما دوست دارم کنارش هم شغل دیگه داشته باشم که حقوقش زیاد باشه و من فعال ب ...

از نظر محدودیت ها توی سختی نیستین؟

اینکه توی دوران دانشگاه بخوام همش چادر سر کنم و نتونم هیچوقت خود واقعیم باشم بعدا اذیتم میکنه

بستگی به روحیه و شخصیت خودت داره یه دنیا فاصلس بین معلمی و وکالت

بعضیا قید روحیه و شخصیتو میزنن و بخاطر ضمانت شغلی میرن فرهنگیان

همین مردد کرده منو