2789

سلام دوستان

من با یه پسری ۱۱ ماه که تو رابطم

امزوز برنامه داشتیم بریم بیرون بعد چون امروز خانوادم گیر داده بودن بهم بهش گفتم میتونم ۸ بیام تا ۱۲ نیم ظهر اونم گفت باشه مشکلی نیست

قرارمون این بود بریم کافه رفتیم باهم تو ماشین نزدیک به دو ساعت دنبال کافه بودیم هی میگشت میگشت میگشت

منم شروع کردم غر زدم که وقتمون تموم شد و ۱ نیم ساعت فقط وقت داریم باهم بمونیم و بهش گفتم تو باید از قبل وقت میزاشتی پلن و برنامه امروز رو میچیدیم

اینم با عصبانیت اومد گفت دهنتو ببند دیگ کصکش ...چقدر غرر میزنی

منم ناراحت شدم هیچی نگفتم نه گفتم ک چرا فش دادی نه چیزی

فقط سکوت کردم اونم ساکت شد به جا اینکه از دلم در بیاره رفت تو اینستا پست میدید میخندید

بعد کافه پیدا کرد خلاصه

نشستیم ولی من باز ساکت موندم اون شروع کرد به گفتن اینکه وای تو چقدر ساکتی و روزمونو خراب کردی و حالت طلبکارانه گرفته بود

با اینکه خودش ناراحتم کرد

خلاصه کشید به دعوا و.... طوری که گفت حقت بود فش بدم چون دو ساعت منم مثل خودت دنبال کافه بوده کمرم برید

منم اومدم خونه

بهش گفتم ما باهم نمیسازیم

حالا بگید حق با کیه

حس میکنم خودم مقصرم

چندسالته؟ بکش بیرون

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلییییییی خیلیییییییی بد صحبت کرده..اصلا حققققققق نداااااره چیزی بهت بگه..

قدر خودتو اگه بدونی میکشی بیرون از این رابطه..این از الان داره با تو اینطور حرف میزنه؟چقد بهش رو دادی تو!

فحش که کلا هیچ توجیهی نداره ولی مگه وظیفه ی اون بوده کافه از قبل رزرو کنه؟ خودتم میتونستی اینکارو کن ...

درسته

من چون خودم تحت فشار بودم و ساعت و تاییمون کم بود هی میگفتم که بابا بیخیال کافه وقت نداریم

وقتمون رفت

همون لحظه باید طوری میزدی توی دهنش که دندون براش نمونه. یعنی چی که فحش داده؟ توام هیچی نگفتی؟ نترس ولت نمیکنه. ولت بپکنه هم تا حالا کسی از بی دوست پسری نمرده.

۲۰ سالمه

کات کن

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

همون لحظه باید طوری میزدی توی دهنش که دندون براش نمونه. یعنی چی که فحش داده؟ توام هیچی نگفتی؟ نترس و ...

میدونی بهش گفتم بعد نباید فش میدادی

میگفت من دوستانه و رفاقتی گفتم بهت