2789

دوتا زنداداش دارم که ذره ای شعور ندارن هرکدوم سه تا بچه دارن همش میان خونه ما تایم طولانی میمونن شام و ناهار میمونن و فقط برای خواب شب میرن خونه خودشون گاهی حتی خونه ما میخوابن

شیش تا بچه میوفتن به هم خونمون رو طویله میکنن

از طرفیم خواهرمم داره طلاق میگیره اونم با دوتا بچه همش خونه ما هستش جمعیتمون خیلی زیاده

منم تازه عقد کردم با این گرونی اگه بخواهیم یه غذای خیلی خوب درست کنیم برای شوهرم یا میوه و خوراکی های دیگه براش بگیریم کلی ادم خونمون هستش که نمیشه همیشه برای این همه ادم اینقد هزینه کنیم

شوهرمم الان ده روز بیشتر نیست عقد کردیم بنده خدا خسته شده دلش نمیخواد هیچوقت بیاد خونه ما

دارم دیوونه مبشم ارامش نداریم

مامانمم صبح ها کار میکنه ظهر تا میرسه باید برای این همه ادم غذا درست کنه

یا عصرا بچه داری کنه زنداداشام میرن بیرون دنبال گردش و تفریح خودشون شبم میان شامشونو میخورن اخرشب میرن

اسیر شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه انداختن یه بحث و دعوا واس بریدن پای زنداداشات از خونه مادرت حلاله

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

شما اصلا دخالت نکن مادرت هم تجربه داره هم به بچه های پسرش علاقه داره وگرنه با وجود خستگی جمعشون نمی کرد . شما به فکر روابط خودت باش ،میوه خوب و همون اول خرید جدا کن بگو سهم من و همسرم البته به مادرت بگو نه به زن داداشات، جای خودت و مشخص کن مثلا اتاق خودت . اونها نمی توانند حرف بزنند چون تو حق داری . هیچ برخوردی نکن میگن چشم نداره ما رو ببینه یا بچه هامون و . هیچ برخوردی .

زنگ بزن داداشات زناشونو جمع کنن.. یاخودت جنگ راه بنداز تابرن خونهاشون.. وا چقدپروئن

یبار برای اینکه به یکی از بچها گفتم در اتاق منو محکم نبند من خواب بودم پریدم از خواب داداشم اومد با شدت زیاد منو کتک زد

منم بهشون گفتم شما مفت خورید همش اینجایید

یه مدت قهر بودن

باز دوباره همون روند قبل رو ادامه میدن

حتی نمیگن یبار همچین حرفی به ما زدن خجالت بکشن بگن از این به بعد نریم خونشون🫥

مامانتون به داداشاتون پیام بده بگه من از پس هزینه های غذا درست کردن بر نمیام برای این همه ادم. یا هز ...

اوه اگه مادرم همچین چیزی بگه یه دعوای خیلی بد راه میوفته مادرمم طاقت نداره استرسیه