2789

واقعا آدم اینجا یه سری چیزا میشنوه حس فقر واقعی رو درونش حس میکنه

من قبلا خانوم بالاتر از گل بهش نگین یه وقت خانوم بدش میادی بودم😌💅🏻 بعد از اومدنم به اینجا تبدیل شدم به امشو میرم محلشاااان 😎🔪⚰️الا بذکر الله تطمئن القلوب ،،آگاه باشید دلها با یاد خدا آرام میگیرد🤍. در اوج ناامیدی ها بسی امید است🦋✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا باید برای زن داداشت پول بفرستن

ازشون ماهانه بگیرر

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨. فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ایران چه ها که نکردند. ۱. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد داد بجای واق سگ بگویم پارس که نام وطنمان است. 2.ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد بگویم آخر شاهنامه خوش است چون در آخر شاهنامه از عرب شکست میخوریم. ۳. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما آموخت که به جای خوراک بگویم غذا که ادرار شتر است. \\ و ده ها هزار مثال دیگر. وقتی که خود هویت داریم هویت بیگانه به چه کار آید ؟

برو سرکار اگر سنت بالای ۱۸

این خانواده ها میخوان التماسشون کنیم فقط

بدرد نخورا

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

برو سرکار اگر سنت بالای ۱۸ این خانواده ها میخوان التماسشون کنیم فقطبدرد نخورا

۱۸ سالمه

اینجا روستاس وگرنه معذرت میخوام سرویس بهداشتی هم میشورم برا پول ولی نیست هیچی

هعی