2789

که ازدواج اینقدر سخت باشه!

الان تقریبا دو هفته میشه که ازدواج کردم انگار افسرده شدم همش دلتنگ خانوادمم،کارهای خونه برام سخته همزمان درس خوندن کار کردن و شوهر داری برام سخته محدودیت هایی که شوهرم برام میذاره برام سخته کل دیشب تو بغل شوهرم گریه کردم 😔

این مدت همش گریه میکنم یه جوری ام انگار حس میکنم دیگه همه چی تموم شده

الان اینجوری ام فردا بچه دار بشم چیکار کنم؟این حالت هام عادیه؟شما هم اینجوری بودید اوایل ازدواج؟

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایییی عزیزم مبارکهههه نگران نباش اولش اینجوری طبیعی تازه بچه بیاد کلی سرگرم میشی حتی گاهی خانواده یادت میره

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

نباید اینجوری باشه چرا محدودت میکنه؟ شاغل نیستی؟

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

نباید اینجوری باشه چرا محدودت میکنه؟ شاغل نیستی؟

چرا معلم زبانم

محدودیت ها منظورم مثلاً گیر به چیزهای الکیه مثل مثلا گوشی دست گرفتن و...

یا اینکه دلم میخواست باز کنکور بدم ولی خب نمیذاره به اینا فکر میکنم ناراحت میشم

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

عزیزم شما خسته ای .بخاطر همین این حسها اومده بهت

تایم بیشتری بخاب .استراحت کن

همه کارارو نمیشه تنهایی هندل کنی

کار بیرون و خانه داری زنو فرسوده میکنه

وقتی شاغلی شوهرت باید تو کار خونه کمکت کنه

نذار محدودت کنه.ولی بقیه مسئولیت هاش همیشه هست دیگه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!