2789
عنوان

با پسری که ماشین نداره ازدواج میکنید ⁉️ ⁉️ ⁉️ ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا تازه میگی هم انگار نه انگاریه تاپیکه بود طرف 22 سال دندونش رو درست نکرده بود تا نامزد کنه براش ...

من واقعا این خرجا نمیخوام فقط دوست دارم ماشین دیگه داشته باشه ک خواهرش سرم منت نزاره با ماشین من تورو میبره بیرون...

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀

عجب

شما چرا باید توی این سایت باشید؟؟؟؟

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

دقیقا تازه میگی هم انگار نه انگاریه تاپیکه بود طرف 22 سال دندونش رو درست نکرده بود تا نامزد کنه براش ...

هرچی باباشون گردن نگرفته از شوهر طلب میکنن

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

من واقعا این خرجا نمیخوام فقط دوست دارم ماشین دیگه داشته باشه ک خواهرش سرم منت نزاره با ماشین من تور ...

عزیزم حق داری شما منظورم شما نبودید
انتظار شما منطقیه

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

هرچی باباشون گردن نگرفته از شوهر طلب میکنن

دقیقا درود به شما

اگه سنتی باشه قطعا نه، عاشقانه میشه راجبش فکر کرد حالا...

اخه ی حرفی میزنید ادم خندش میگیره پسری که بیکار باشه و ماشین داشته باشه میخاد خرج ماشین ازکجا بیاره بنزین میخاد روغن میخاد ی پراید الان باید ماهی ۷الی ۸ملیون خرجش کنی در ماه ولی کسی که ماشین نداشته باشه و کار داشته باشه بهتره فردا روزی اگه ماشین خرید لااقل میتونه از پس استهلاکش بر بیاد

آقا هستم ..

من یه تجربه ۱۱ ساله دارم موقع ازدواجگفتن پسره ماشین نداره خونه نداره ولی همشون امادست میخریم براش

۱۱ سال گذشت نه ماشینی دیدم نه خونه ای

تو ۱۱ سال هی میگفتن پول ماشین تو حسابه پاشیم بریم بخریم 😏😏😏 الکی ها هیچ وقتم رنگ و روش و ندیدم

اگه سنش کمه عجله برا ازدواج چیه صبر کن پسر هم خودش و پیدا کنه بعد