2789
عنوان

با پسری که ماشین نداره ازدواج میکنید ⁉️ ⁉️ ⁉️ ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به هزار و یک موضوع دیگه بستگی داره ما وقتی باهم اشنا شدیم ماشین نداشت ولی دو ماه بعدش خرید

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

اگر حدود 20 21 هستی که منطقیه و فکر ازدواجم نکن الان

23 میشم امسال، اون خواستگارام ک همه چیشون تکمیله اصلا به دلم نیستن... فقط این آقا، اینم ک سنش کمه وضعش عالی نیست اول زندگی

قوی بودن تنها انتخاب منه🫀 🎀

با همین یه مورد که نمیشه گفت . من با پسری که خونه نداشت ازدواج کردم 😁 کلیت رو باید ببینی مقلا ما اون زمان ماشینمونو با وام ازدواجمون گرفتیم . یه پراید ۵ تومن 🥲🥲 ولی در کل باید کل ماجرا رو ببینی . و همین که میگی کاری هست نکته مهمیه همه چیز که یه شبه نمیاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
توقعتونو بیارید پایین ...این پسرا از کجا بیارن تو این گرونی

دقیقا تازه میگی هم انگار نه انگار
یه تاپیکه بود طرف 22 سال دندونش رو درست نکرده بود تا نامزد کنه براش درست کنه طرف!

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

25، آره کاریه ولی تازه شروع کرده پس اندازش کمه

خب اینجا به نظرم به معیار های دیگه نگاه کن

خانواده ظاهر واخلاق همه رو در نظر بگیر...

ببین اگه اینا اوکیه ماشینو میشه کاری کرد

خونه داره؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...