2789
عنوان

حسرت

122 بازدید | 22 پست

یه آدمی تو زندگی هر کسی هست عمدا میخواد آزارتون بده اذیتتون کنه و حسرت به دلتون کنه

متاسفانه مدتیه یه نفر تو زندگیم این کار و میکنه و واقعا درد بدی داره قلبت هزار تکه میشه و مدام بی طاقت میشی من فکر کنم آدمهایی که کاری میکنن حسرت بخورین بدترین کارما رو ممکنه بگیرن اما هنوز ندیدم کارما بگیرن شما حسرت چی و میخورین مدام یه کاری می کنن بگی چرا من ندارمش چرا من نتونستم چرا من نه

کسی هست مدام عمدا نه غیر عمد بخواد حسرت به دلتون کنه؟باهاش چطوری رفتار می کنید؟

اره بابام هستش

نه میزاره دنبال شغلی که بهش علاقمندم برم

نه میزاره به کلاسی مثل رقص ،زبان و..

کلا هیچی نمیزاره فقط میگه باید بشینی خونه همانطور برا خواهرم و مادرمم اینکارو میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این درد آشناست وقتی یه نفر عمداً حسرت به دل میکنه خیلی آزاردهندهست بهترین کار اینه که این آدم رو تا ...

برخی همکارن برخی رییسن برخی نزدیک ترن گاهی نمیشه

اره بابام هستشنه میزاره دنبال شغلی که بهش علاقمندم برمنه میزاره به کلاسی مثل رقص ،زبان و..کلا هیچی ن ...

نمیخوای تلاش کنی؟بعدا ببینی یکی رفته جلو و نجنگیدی حالت بد میشه

اره بابام هستشنه میزاره دنبال شغلی که بهش علاقمندم برمنه میزاره به کلاسی مثل رقص ،زبان و..کلا هیچی ن ...

مثل من تاپیکم هست

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

مردسالاری خفقان آور ایران

چ ربطی به مردسالار یا خفقان بودن ایران داره؟!

بابا این خانم خودش مشکل داره

وگرنه بابای من از کلاس دانشگاه شهر دیگه تا مسافرت مجردی کاریم نداشته

هر مردی این شکلیه مشکل از خودشه و اون زنی که انتخابش کرده

برخی همکارن برخی رییسن برخی نزدیک ترن گاهی نمیشه

گاهی نمیشه اونا رو دور کرد وقتی همکار یا رئیسن این خیلی سختتره در این صورت بهتره با خودت کار کنی که واکنشت بهشون کمتر بشه نه اینکه منتظر عدالت باشی

چ ربطی به مردسالار یا خفقان بودن ایران داره؟!بابا این خانم خودش مشکل دارهوگرنه بابای من از کلاس دانش ...

چون بابای شما حزو اقلیته که معلومم نیست در جنبه های دیگه مردسالاری داره یا نه دلیل نمیشه ضمن اینکه من برخلاف شما تربیت نشدم به دیگران انگ بزنم جنله شما بی ادبانه است و خشونت امیز

چ ربطی به مردسالار یا خفقان بودن ایران داره؟!بابا این خانم خودش مشکل دارهوگرنه بابای من از کلاس دانش ...

چه ربطی داره

شما وقتی پدرتون روشن فکره و افکارش مثل قدیمیا نیس چرا میای میگی مشکل از خانومه؟

گاهی نمیشه اونا رو دور کرد وقتی همکار یا رئیسن این خیلی سختتره در این صورت بهتره با خودت کار کنی که ...

میدونی متاسفانه نمیتونم داستان رو بگم چون چیزهایی که مالِ من بود و گرفتن چون مرتبه کاریشون بالاتربوده و اینکارو عمدا میکردن اونم مداوم و بعد حتی اقرار میکردن که عمدا انجام دادن مثلا طرح های من رو بعد باهاش به خیلی چیزها میرسن حتی میز منو ازم گرفتن

چون بابای شما حزو اقلیته که معلومم نیست در جنبه های دیگه مردسالاری داره یا نه دلیل نمیشه ضمن اینکه م ...

اقلیت ؟! این همه کاربر با زندگی سالم تو سایت هست بعد میگی اقلیت ؟! شما بزرگترین مشکل تربیتیت اینکه هر چی میخوای میبینی هر چی میخوای نمیبینی خودشیفته آید و دقیقا برخلاف شما من فمنیست تربیت شدم مرد هارو سیاه یا سفید نمیبینم و انگ و تهمت ب بقیه کاربران ها که مخالف هستند نمیبندم

موفق باشید