2789
عنوان

خواهرشوهرم

175 بازدید | 15 پست

خواهرم باردار که بود خواهرشوهرش مدام تو گوش شوهرش میخوند زنت رو ببر طببیعی بزاد خواهرم چون باردار بود هورمون هاش بهم ریخته بود نمسدونست چه تصمیمی درسته شوهرش هم خیلیییی دهن بین و ساده است و البته خواهرشوهره هم حسود

خواهرم به حرف شوهرش گوش کرد رفت زایمان طبیعی متاسفانع بچه در حین زایمان فلج مغزی شد و الان یه زندگی کاملا نباتی داره بچه

خواهرشوهره هم موقعی که خواهرم درگیر نوزادش بود تو بیمارستان مدام از بچه خودش عکس میذاشت .. هیچ ابراز همدردی نکرد خیلی دل خواهرم شکست

به نظرتون این ادم کارما پس میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا واقعا بخاطر زایمان طبیعی بود؟

مردم چه حوصله ای دارن تو همه چی دخالت میکنن والا ما هم خواهرشوهریم ماه به ماه خونه مادرم همو ببینیم یه شب نشینی و تمام چکار به زایمان اون داشتی اخه زنک

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

خواهرت الان دیگران رو نمیبینه فقط بچش مهمه

خدا کمک کنه و بچه شفا پیدا کنه

حق داری از خواهرشوهرش عصبانی باشی اما اونم نمیخواسته اینطور بشه اگر بدجنسه میخواسته داداشش خرج نکنه و عروس درد بکشه اما بچه رو قطعا نمیخواسته اینطور بشه ،الان روزانه هزاران نفر زایمان طبیعی میکنند

البته کسی نبود بهش بگه به تو چه فضول ؟

شما خودت اگه خدایی نکرده بچه ات اینطوری میشد همین حزف رو میزدی؟

عزیزم گفتم هر کسی یه بلایی سرش میاد خواهر شما زندگی داره من بدترین چیزها نصیبم شد بعدم اون یارو تقصیر داشته که باعث فلج مغزی بچه شده نه خواهرشوهره