2789
عنوان

برای خانواده ای 3️⃣5️⃣ درامدشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 68 پست
من برا اینکه شناسایی نشم گفتم ۲۴ ۲۲سالمه🤦🏻♀️🥲 بخدا برا شناسایی نشدن گفتمدوستام اینجان ی چنتایی

ببین عسلی جون خودت باید آینده ات و بسازی!

وقتی این موضوع و متوجه شدی دیگه دنبال حمایت پدر یا نامزد آینده نخواهی بود .

الان که بازار کار ادمینی و دورکاری خوبه

آموزش ببین انجام بده

بهتر از اینکه نتونی از جوونیت استفاده کنی

ضمنا ۲۲ هم کم نیست

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

نت خودم از عیدی هام می گیرم لباس سالی یبار اونم شاید مثلا ۳ساله خرید عید انجام ندادم لوازم آرایشی آ ...

الهی چه دختر کم خرجی هستی گلم انشالله خوشبخت باشی به موقع بتونی هرچی دلت میخوادبخری متاسفانه فعلاوضعیت اقتصادی براهمه سخت شده

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۴ سال سن کمی برای کار کردن نیست پسرعموی شما هم بچه ننه ای بیش نیست چون مرد ۲۶ ساله باید یک شغلی داش ...

عزیزم یکی که مثلا پزشکی می خونه مثلا اصلا ۱۸ قبول شه اصلا نیفته ۷ سال پزشکی ۲۵ حداقل سنش هست که فارغ التحصیل می شه که چند ترمم می افتن حتما ۲۶ سال تا اون موقع کار نکرده یا مثلا مهندس لیسانس بعد فوق اونم ۲۶ می شه تازه بیاد کار پیدا کنه ۲۷ شما از دختر ۲۴ انتظار کار کردن دارین بعد مادر پدر خودشون تصمیم گرفتن بچه بیارن پس باید خرج کنن

عزیزم بازم ک گفتی ۳۶۰۰ ی صفر اضافه میزاریا😀منظورم ۱۰۰ هزار تومن هست ماهی میشه ۳۶۰ هزار تومن

نه قربونت برم. اگه روزی ۱۲۰تومن تنقلات بخری میشه ماهیانه ۳۶۰۰بزن ماشین حساب.سیصد تومان که فقط برا سه روز هست

عزیزم بازم ک گفتی ۳۶۰۰ ی صفر اضافه میزاریا😀منظورم ۱۰۰ هزار تومن هست ماهی میشه ۳۶۰ هزار تومن

نه قربونت برم. اگه روزی ۱۲۰تومن تنقلات بخری میشه ماهیانه ۳۶۰۰بزن ماشین حساب.سیصد تومان که فقط برا سه روز هست

نه قربونت برم. اگه روزی ۱۲۰تومن تنقلات بخری میشه ماهیانه ۳۶۰۰بزن ماشین حساب.سیصد تومان که فقط برا سه ...

عزیزم روزی ۱۲۰ نه

هفته ای ۱۲۰

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/