2789
منم تو قیمت ۲۲تومن طلا خریدم ولی دعا میکنم ارزون بشه کلا همه چی ارزون بشه تا راحت تر زندگی کنیم

متاسفانه در ایران هیچ وقت این اتفاق نمیفته هر سری ی بازار قیمتش میره بالا. مسکن که بعد عید خیلیییی گرون شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همیشه هر پولی دستم میاد طلا میخرم جمع که شد خونه بعد دوباره همین تکرار

میدونی الان هم قیمتش واقعا بالا . من تا پارسال هر سری میخریدم کمتر از ده گرم نمیگرفتم ولی الان بعد عید در حد یه گرم🥲

مبارکت باشه

منم اگر پول دستم بود میگرفتم تو این قیمت ها

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

میدونی الان هم قیمتش واقعا بالا . من تا پارسال هر سری میخریدم کمتر از ده گرم نمیگرفتم ولی الان بعد ع ...

منم پارسال بیست گرم ۱۵ گرم و.. الان چهار و پنج گرم قدرت خرید پایین اومده ولی خوب پول خودمون ارزش ندارد به ریال نگهداریم

من فقط عشق طلا خریدنم دلم نمیاد الکی خرج کنم

خوب میکنی. من خرج الکی هم زیاد دارم یعنی اگه این سه سال در نظر بگیرم که ولخرجی نمیکردم از پول همین ولخرجی ها میشد ۱۰۰ گرم گرفت

من ک چشم بازارو کور کردم تو ۲۰۴۰۰خریدم😂

همیشه هم همین بوده هروقت خریدم ریخته

ولی خب من نفروختم از ۲تومن دارم میخرم طولانی مدت سود میده البته ک سود نیس حفظ ارزش پوله ولی خب..

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤