2789

یه مدت بود خیلی با هم بحث داشتیم خیلی دعوامون میشد اون قهر میکرد قهرای طولانی بیتوجهی خرجی ندادن ین آخریا زنگ زده بود به بابام میگفتش که دخترت اینجوری دخترت اینجوری آبرومو برد و منو کوچیک کرد به خاطر کارش یه روز نشستم اونقدر گریه کردم نفرینش کردم چند روز باهاش حرف نزدم تا آخر زنگ زد بهم گفت کلانتیام منو دارن میبرن کمپ منم گفتم چرا گفت ازم قرص متادون گرفتن صداش خیلی گرفته بود میخواستم برم اونجا نذاشتن گفتن صبح بیا الان داریم میبریمش صبحش رفتم اونجا اصلاً شب نتونستم بخوابم رفتم کلانتری دیدم مدارکش اونجاست فتن فقط قرص متادون نبوده نیم گرم شیشه ازش گرفتن که داشته مصرف میکرده فرستادنش کمپ اجباری رفتم کمپ گفتند که الان ملاقات نیست ملاقات فقط دو روز تو هفته است کم کم باید ۴۵ روز اینجا بمونه گوشیم پیشش نیست مدارکشم نمیدیم اشک تو چشام جمع شد نمیدونم برای چی با اینکه این همه بهم بدی کرده بود کل فامیلش متوجه این قضیه شدن غض گلومو گرفت گفتم چه کار کنم اون نمیتونه اونجا دووم بیاره ۴۵ روز اومدم خونه وسایلشو میبینم بغض گلومو میگیره میگم کاش اینجوری نمیکردم باهاش الان فردا دو ساعت فقط ملاقات دادن کاری کردم نذاشتن ببینمش خیلی نگرانشم نکن اتفاقی براش بیفته چه کار کنم 😭 😭 😭

ای کاش شوهرمنم میبردن یه مدت نبود

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش میتونستم کاری کنم خیلی یلی میترسم اتفاقی براش بیفته

چیزیش نمیشه رفته ترک کنه متادون وشیشه جفتش توهم میاره خیلی خطرناکه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

وای تو دیگه کی هستی

من داشتم فک میکردم اینجوری راحت میتونی جرا شی

تو دلت میسوزه براش

یارو معتاده شیشه میزنه دو روز دیگه کتک کاری میکنه باهات تو دلت براش میسوزه؟

فک نمیکنی خیلی داری به خودت ظلم میکنی؟

بزار بمونه ترک کنه این حرفارو نری جلوش بزنی ها . رفتی پیشش بهش انگیزه بده برای ترک کردن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بزار بمونه ترک کنه این حرفارو نری جلوش بزنی ها . رفتی پیشش بهش انگیزه بده برای ترک کردن

این قهر و بحث و دعوای ما نزدیک ۸ ماه طول کشید تو این ۸ ماه شاید دو روز با هم خوب بودیم چند روز عادی بودیم دلم خیلی براش میسوزه اون نمیتونه ۴۵ روز اونجا دووم بیاره

اونجا باشه برای خیلی بهتره شما هم بیخودی غصه نخور شاید رفت آدم شد اومد

صبح میرفت ۱۲ شب یک شب میومد اونجوری نیستم به بودنش عادت کرده باشم لم خیلی براش میسوزه الان فامیلاش بفهمن میگن که تقصیر من بوده

صبح میرفت ۱۲ شب یک شب میومد اونجوری نیستم به بودنش عادت کرده باشم لم خیلی براش میسوزه الان فامیلاش ب ...

سعی کن به مدت به چیزی فکر نکنی ذهنتو آزاد کن

فامیلاش هم هرچی میخوان بگن مهم نباشه برات

ایران از پای نمی افتد... میتپد و چون ققنوس از خاکستر خود برمیخیزد🌱🇮🇷