2789
عنوان

رابطه راه دوررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 121 پست
به نظر من اگه اخلاق و عقایدتون یه هم نمیخوره کات کنید چون بعدا که ازدواج کنید به مشکل میخورید خودتون ...

درستشم همینه نه اخلاقمون مثل همه نه رفتار و سبک زندگی

از اونور مامانشم مخالفه این ازدواجه

یعنی زن های نسل قدیم هر 💩 بزان فکر میکنن پسرشون لیاقتش دختر شاه پریونه!

واقعا این پسر فقط بدرد حروم کردن وقت یک زن میخوره چه برسه به ازدواج! بذار بمونه ور دل ننه جونش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رابطه راه دور رو برای همین دوست دارم که بدون لمس و... آدم میتونه طرف رو بشناسه و برای یک عمر زندگی تصمیم درست تری بگیره

اینجوری بعدش عذاب وجدان نمیگیره که به بدنم دست زد و منو بوسید و......!

از نزدیک جاذبه جنسی زیاده و ممکنه آدم آب از سرش بگذره و چشمش کور بشه

بگو توام منو بازی دادی فک کردم ادم حسابی هستی اونی ک نارو خورده من بودم الکی گریه کن بخاطر تو خواستگ ...

دقیقا خب منم تو این رابطه بودم وقتمو گذاشتم واسش یک سال باهاش بودم دوسش داشتم چجوری میتونم بازیش بدم

نه عزیزم من با غیرتی بودنش مشکل ندارم من بهش گفتم بعد ازدواج سریع که نمیتونیم بچه دار شیم حداقل چند ...

عزیزم بچه و سرکار رفتن اینا شعارن برین سر خونه زندگی حتی ممکنه اون اصرار کنه و بگه بچه نمیخوام

بچه چیزی نیس که بدون رضایت شما دنیا بیاد

ولی سر کار بحث کنید و حلش کنید

اگ دوست داشته باشه این عقاید مسخرشو میزاره کنار مث شوهر من دقیقا همینجوری بود اما الان کلا عوض شد بخ ...

عشقم نمیدونم محیطی که همسرتون توش بود چجوریه ولی پارتنر من کلا خانوادش اینجورین با این عقاید بزرگ شده من فکر میکردم مثل خانوادش نیست ولی بود بعدم اینکه میگه بعد ازدواج میریم همسایه مامانم اینا میشیم و میگه من هیجوقت مامانم اینارو ول نمیکنم

استارتر عزیز، راستش من آدمی نیستم که به کسی بگم کات کن و جدا شو و... چون فقط با یک طرف قضیه مواجه هستم

ولی در مورد رابطه شما، فقط بخاطر این که اشتیاقی به دیدار حضوری با شما نداشت و نداره میگم لطفا تجدید نظر کن و از این رابطه بیا بیرون

در مورد کار و بچه آدم نظرش تغییر میکنه، هر چند همین حرفا هم میتونن بهونه ای برای فراری دادن شما باشن

اصل قضیه اون اشتیاقه. جدی بگیر دخترم

یعنی چی شاید یکی پوشیده تر از اون دختر بود ولی خراب بود چه ربطی داره به پوشش به طرز فکر ربط داره الا ...

خودمم با اینجور افکار مخالفم بشدت واسه همین وقتی راجب یکی اینجوریی میگه خیلی بدم میاد

نگرانیت طبیعیه این علائم هشداردهنده هستن مخصوصاً نیاومدن دیدنت و اون طرز فکرها قبل از هر تصمیمی با خ ...

مامانم میدونه و اینو هم میدونه خانوادش مخالفن بهم گفت این رابطه تهش هیچی نیست و دل نبند