2789
عنوان

خانما میشه بیاید

1 بازدید | 14 پست

من دقیقا دوهفتس عروسی کردم خونمون 110متریه امروز شوهرم ی خونه 160متری معامله کرده هی میگه بریم اون خونه بشینیم

شما بودید میرفتید؟اخه تازه وسیله هارو باز کردم میترسم تو اسباب کشی ضربه ببینن

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب؟

شوخی میکنه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اره عزبزماتفاقا قدردان همچین شوهری هم باش

میترسم جهازم خراب شه زخمی شه بعد فامیل نمیگن اینا رفتن دوهفته ای اسباب کشی کردنicon؟

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

با اجازه استارتر🥹 خانما لطفا تاپیک آخرم نظر میدین🫠❤️

عشقم کسی تو تاپیکم نیس

بله میرفتممن کلا هرچی خونه بزرگتر باشه بیشتر دوسدارم

میترسم جهازم اسیب ببینه

من اگه بودم میرفتم اگه خونه جدید جای خوبیه و مشکلی نداره

ی خورده از این خونه خودمون پایین شهره ولی ن اونقدر مثلا در حد 10 دقیقه پایین تر

بیشتر نگران اسیب دیدن وسایلام هستم