2789
حرف زدن با خدا خیلی حس خوبی میده ولی حس میکنم گوش نمیده واقعا

میده خدا حواسش به همه ی ما هست

اینو کسی میگه که خیلیم اذیت شده ولی باز تاثیر خدا رو تو زندگیم دیدم امید داشته باشی همه کار میکنه

عوضش من از بچگی حس میکردم ب خدا خیلی نزدیکم با وجودی که مذهبی و اهل نماز نیستم جز وقتایی ک دلم بگیره ...

حرف زدن با خدا خیلی حس خوبی میده ولی حس میکنم گوش نمیده واقعا

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=414813174]خوبی میکنم همیشه ولی واقعا تاثیری نداره از ته دل دوست دارم کمک کردنو[/QUOTEخیلی خوبه عزیزم منم خیلی خوبی کردم یکم دیر شد ولی یهو به خیلی از آرزوهام رسیدم و خوشبخت شدم و خوبیهای که کرده بودم خیلی جاها جور دیگه جبران شد تو زندگیم

[QUOTE=414813174]خوبی میکنم همیشه ولی واقعا تاثیری نداره از ته دل دوست دارم کمک کردنو[/QUOTEخیلی خوب ...

خداروشکر

کاش منم به ارزوهام برسم

میده خدا حواسش به همه ی ما هست اینو کسی میگه که خیلیم اذیت شده ولی باز تاثیر خدا رو تو زندگیم دیدم ا ...

منم دیدم اما نمیدونم دیگه امیدی ندارم

گاهی بعضی از گناهان مانع ارتباط بنده با خدا و استجابت دعا میشه که با استغفار و دوری از گناهان باید سعی کنیم این موانع رو برداریم ولی گاهی هم دلیلش چیز دیگه ایه یعنی مدل حسابو کتاب خدا با ما فرق میکنه چه بسا بنده ی محبوب خدا، تو سختیهایی قرار داره و بعضا دعاهاش مستجاب نمیشه وخدا میخواد بیشتر و بیشتر این بنده نزدیکش بشه و چه بسا بنده ای که لیاقت هیچیو نداره ولی اتفاقا خدا همه چی بهش میده تا زیاد طرف خدا نره و اتفاقا تو دنیای مادی غرق بشه و هیچ نیازی هم نداشته باشه و هیچ وقت هم به یاد خدا نیوفته و غرق در دنیا و گناهان باشه

غربالگری آخرالزمانیه حواستون باشه کدوم طرف تاریخ ایستادین یه طرف اپستینی های شیطان پرست و صدها سال جنایاتشون و یه طرف شهدای خداپرستی که برای حفظ ایران از تمام هستی شون گذشتن

به زبون خودت فارسی باهاش حرف بزن وحضورش روتجسم کن قران روبه معنی بخون بعداز یه مدت عبادت ودعا کردن برات شیرین میشه.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.