2789
عنوان

کجی بینی بعد از عمل لطفا بیایین

1 بازدید | 7 پست

دوستان من۱۰روز پیش امیر فصیحی کرمانشاه بینی عمل کردم کجه دستیارش میگه طبیعیه بخاطر ورمه خانمه قبل از من اونجا بود اونم کج بود به اونم گفت ورمه خییییییلی ناراحتم دارم میمیرم بیایین بگید چکار کنم

فک کنم راست میگن

من یه هفته بعد گچمو باز کردم

و دو روز بعدش قشنگ کجججج شد سمت چپم😂

الان ولی یکم صاف تر شده که چسب زدم

فقط یه کوچووووووولو کمتره

که وقتی پره هامو دقت میکنم یکیش ورمش کمتر از اون یکیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون کجه...میگه ورمه که بری و به امید اینکه ورمه پیگیر نباشی ....میگه برو هفت هشت ماه دیگه بیا...بعد هفت هشت ماهم به بینیت ها ت میکنی و حوصلت نمیگیره بری....داستان جدید هم جراحای بینیه جدیدا

فک کنم راست میگنمن یه هفته بعد گچمو باز کردمو دو روز بعدش قشنگ کجججج شد سمت چپم😂الان ولی یکم صاف تر ...

من خیلی ناراحتم افسرگی گرفتم همش دارم گریه میکنم امروز میرم ببینمش هنوز بعد از عمل ندیدمش

فک کنم راست میگنمن یه هفته بعد گچمو باز کردمو دو روز بعدش قشنگ کجججج شد سمت چپم😂الان ولی یکم صاف تر ...

گچ رو باز کردی کج نبود؟من اصن از اتاق عمل اومدم بیرون کجیشو دیدم همه گفتن ورمه اشتباه میکنی

نه کوتاه نمیام

امیدوارم که نیای

دختر عموهای من یکی یه سال قبل...یکی چهار سال قبل....هر دو کج هستن..به اونی که چهار سال قبل عمل کرده بود دکتره گفته بود هفت هشت ماه طول میکشه ورم بخوابه...و صاف بشه...بعد از هشت ماه خیلی بدتر شد....رفت باز الکی گفت یه سال....اینم بیخیال شد ...دوباره میخواد بره عمل....اونیکی که پارسال عمل کرد هم کجه و سر به سال رفته بود....باز دکتر اینم گفته بود درست میشه😑😑حقیقتا منم اینارو دیدم ترسیدم....ولی لطفاً تو کوتاه نیا