2789
عنوان

راه حل واسه چاقی

100 بازدید | 16 پست

چیکاررر کنم؟پودر اشتها اور الوورا میخورم اما بازم زیاد تاثیر نداره

راهی بگین حداقل سه چهارکیلو ماهی اضاف کنم🥲

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

شیر خشک بخور

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

اوووو هرماه سه چهار کیلو نمیشه که مگه الکیه

حتی اونایی که باشگاه میرن انقد در ماه اضافه میکنن چیزای شیمیایی نخور مگه میشه آدم هرماه انقد چاق بشه

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو هرماه سه چهار کیلو نمیشه که مگه الکیه حتی اونایی که باشگاه میرن انقد در ماه اضافه میکنن چیزای ...

دو سه کیلو هم اوکیم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

شیر خشک بخور

چقدر؟دوست ندارم شاید یه قاشق کوچیکی روزی بخورم

چیزای چرب بخور ،فست فود ،ماکارانی ،سیب زمینی با سس مایونز فراوون ،باشگاه برو برا بدنسازی و چاقی ،سوی ...

باشگاه فعلا شرایطشو ندارم

سویق چی؟

دیگه خسته شدم انقدر همه بهم میگن چرا اینقدر لاغری😭

شیر خشک.چیپس خونگی.ماکارونی یک بشقاب بزرگ.انبه.

مرسی امتحان میکنم✨

پوره سیب زمینی بخور، ورزش کن هرروز بعدش سینه نرغ آبپز یا دوتا تخم مرغ آبپز بخورـکنار برنجتم یه تیکه ...

تخم مرغ آبپز بدم میاد🫠

کاش میشد برم اصلا فیلر بادی بزنم😂

کالری شماری کن

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

باشگاه فعلا شرایطشو ندارمسویق چی؟دیگه خسته شدم انقدر همه بهم میگن چرا اینقدر لاغری😭

سویق ی پودری هست که از دانه ها و غلات به دست میاد ،انواع مختلف داره مثلا من سویق جو میخوردم ی مدت برا کم شدن اشتها ،با این که چاق نبودم ولی واقعا کمک کرد که اندامم جمع و جور تر بشه ،حالا تو میتونی بری از عطاری بخری بگو برا چاقی میخوام

حبس ابد چشماتم 👀 🫀

چقدر؟دوست ندارم شاید یه قاشق کوچیکی روزی بخورم

تواب حل کن بخور

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.