2789

هر روز آشپزی کردن برام هیچ عشقی نداره

من دو روز در میون آشپزی میکنم

همسرم هم اینطوری کنار اومده دیگه

در عوض میدونه دستپختم خوبه و ممکنه چند تا غذا یه جا بپزم

ولی هر روز محاله آشپزی کنم

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه مواد غذایی داشته باشم آشپزی رودوست دارم

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

از آشپزی متنفرم ولی خب اغلب درست میکنم به جز موقعی ک واقعا حوصله نداشته باشم یا مریض باشم و پنج شنبه و جمعه ها هیچ وخ شام درست نمیکنم اشپزخونرو کلا تعطیل میکنم 🤣

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

برای خودمون باشه با عشق

ولی الان که اجباراً هرروز مهمون هست واقعا با اکراه😄

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

آشپزی رو دوست دارم ولی گاهی اوقات گیج میشم چی درست کنم یکم عصبی میشم همسرمم که هیچ وقت خدا پیشنهادی نداره یه کوچولو هم که شده کمک فکری بده

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

بله هر روز ناهار درست میکنم.واسه همسر و بچه ام و خودم.باعشق میپذم.اجبارکه نیست ولی اگر غذا نپذم چی بخوریم؟اصلا اهل غذای بیرون نیستیم.غذای خونه هم تازه ست هم باکیفیته هم بهداشت رعایت میشه.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

هر روز آشپزی کردن برام هیچ عشقی ندارهمن دو روز در میون آشپزی میکنم همسرم هم اینطوری کنار اومده دیگهد ...

یعنی غذا برای اون روزی که اشپزی نمیکنید هم از قبل میپزی اماده باشه؟

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

هر روز آشپزی کردن برام هیچ عشقی ندارهمن دو روز در میون آشپزی میکنم همسرم هم اینطوری کنار اومده دیگهد ...

یک روز برای چند روزت درست میکنی؟

یا مثلا چند روز حاضری میخورین؟

یا چند روز سفارش میدین ؟

بعد درست میکنی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد