2789
عنوان

بنظرتون میصرفه برم این کاره یا نه

1 بازدید | 16 پست

بچه ها من نزدیک یک ساله دارم دنبال یه کار مناسب میگردم

از طریق آشناها ، سایتای متفاوت حتی میرم تو خیابون میگردم سوال میکنم که نیرو میخوان یا نه

هزارجا رفتم فرم استخدام پر کردم

اکثرا یا کلاهبردارین یا قبول نمیکنن

الان ی کار پیدا شده 7 صبح تا 7 شب بیمه ام داره

توی آشپرخونه بیمارستانه ولی حقوقش پایه وزارت کاره (فکر کنم 16 تومن میشه ) میصرفه بنظرتون این حجم از کار انقدر حقوق؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پول نیاز ک هستم همیشه😭😂

قانونکار با مزایاش ۲۰ تومن میشه حدودا. و اینکه اضافه کار هم هستی حدودا ۴ ساعت اضاف کاری داری ک بالای ۲۵ تومن حقوق میشه بازم ازشون شفاف بپرس

کار تو اشپزخونه خوبه منم فست فود کار میکنم. بیمه هم میکنه خوبه سابقه میشه برات

۱۶ تومن واسه ۱۲ساعت کار خیلی کمه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدی میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

قانونکار با مزایاش ۲۰ تومن میشه حدودا. و اینکه اضافه کار هم هستی حدودا ۴ ساعت اضاف کاری داری ک بالای ...

جدی؟؟ من فکر کردم همون 16 تومنمیمونه یعنی ممکنه هر ماه حدودا با مزایا اضافه کاریو اینا 20 دربیاد؟؟

زیاد که هست.ولی با ورود به اینجا، با چند نفر آشنا میشی، میتونی بعدا جای جدید پیدا کنی و ....توکل به ...

من با آشنا بازیم میخوام برم ممکنه اونجا بتونم با کمک اونا خودمو بکشونم بالاتر

سرویس رفتو برگشتم داره

من با آشنا بازیم میخوام برم ممکنه اونجا بتونم با کمک اونا خودمو بکشونم بالاتر سرویس رفتو برگشتم داره

اولین حسنش محیط سالم و قابل اعتماد.

گفتم برای شروع خوبه.

توکل به خدا برو.

تازه صددرصد بیمه تکمیلی درمانی هم داره.