2789
عنوان

تست بارداریم منفی شد 😔

1 بازدید | 26 پست

سلام من ۱۲ م این ماه انتقال دادم و قرار بود ۲۸ م این ماه برم ازمایش بتا بدم ولی تحمل نداشتم دیروز و امروز تست زدم منفی شد 😔

داغون شدم به کل 😔

بنظرتون تست میتونه اشتباه بگه ؟ یا درحدی دقیقه که حتی زود هم تست زده باشم نشون بده ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره صبر کن به تست اعتماد نکن

استرس هم نگیر امروزم روز عزیزیه یه چیزی نذر کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ینی احتمال داره جواب کلا عوض شه ؟ شما تجربه دارین؟

خودم که نه ولی دیدم. ببین این انتقالی که انجام میدی همون تخمک گذاری و لقاح در حالت عادیه دیگه . یعنی شما یه هفته دیگه تازه موعدته . پس از الان زوده که نشون بده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چقدر منتظر بودم و هر دفعه ک تست منفی میشد ناامید میشدم

ولی خب باید بگم که دفعه آخر با اینکه ازمایشم مثبت بود ،اما تست چیزی نشون نمیداد درست

ناامید نشو اصلا یکم دیگه صبر کن

خودم و شوهرم هم خیلی حس قوی نسبت به مثبت شدنش داریم ولی چون منفی نشون داد ریختم بهم شما حس ششم قوی د ...

عزیزم استرس سمه جدی میگم کل هرمونارو بهم میریزه سعی کن استرس نداشته باشی بهتر جواب میگیری

خودم که نه ولی دیدم. ببین این انتقالی که انجام میدی همون تخمک گذاری و لقاح در حالت عادیه دیگه . یعن ...

دقیقا همین طوره

خدا کنه مثبت باشه ولی دیگه امیدی ندارم با دو تست منفی 😔