2789

سر مشکل زانوم چندسال بود هی میرفتم دکتر اونم دکترای به نام فقط تشخیص الکی و ابکی و نادرست میدادن یکی میگفت بیا پی ار پی کن فلان کن فلان امپول فلان قرص و...

بعدش خودم رشته تحصیلیم تو ارشد آسیب شناسی ورزشی حرکات اصلاحی بود و بعد دوران ارشدم با همون سواد ارشد فهمیدم مشکلم چیه! البته کمک اساتید هم خیلی موثر بود! خلاصه در عجبم همچین چیز ساده ای رو نمیدونسن یا نمیخواستن بگن و مشکل حل کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالا سهمیه ای آن البته با توجه به هزینه داشنگاه آزاد از این به بعد یه عده بچه صرفا پولدار هم بخاطر اینکه خیلی ها توانایی دادن شهریه ندارن پزشک میشن و به سهمیه ای ها میپیوندن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

چون طبق امار خودشون بالای ۸۰ درصدشون با نمره واقعی نرفتن و سهمیه داشتن. توی تخصص که آمار بالاتره

واقعا 80 درصد؟؟؟!!! پدرم دبیر زیسته یه دانش اموز داشت با سهمیه داره تخصص مغز و اعصاب میگیره میگفت خیلی چیزارو نمیدونست حتی ولی نمیدونستم 80 درصددددد با سهمیههه!!

خبالان پزشک خیلییی زیاد شده .

هم دولتی هم پردیس هم بین المللی هم خارج و ....

اوووه زیادن . ولی خب اون حد تجربه و اموزش ندارن بفهمن چیمون هس.

منم تجربه داشتم نتونستن تشخیص بدن . اخرش یه پزشک متخصص داخلی تشخیص داد مشکلمو

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه م قبل از عید مریض شد، هی امپول هی سرم هی دارو هی دکتر... گفتم ببرمش سونو این از وقتی پاستا خورده اینجوری شده، بردیمش و دیدیم کبدشه،یعنی منه دیپلمه از دکتر بارها تشخیصم بهتر بوده بقرآن