2789
عنوان

یچیزی برام روشن شد

70 بازدید | 7 پست

اینکه عشق و درک و فهم یکی نیستند! ممکنه خانواده عشق و علاقه بهمون داشته باشن اما صمیمیت و زبان بیانش نباشه... مثلاً خود من تو خانواده خودمون ممکنه رابطه من با داداشم از بیرون که نگاه کنی هیچ مشکلی نداشته باشه نه دشمنی آشکاری نه تنشی نه دعوایی ولی از دنیای درون هم خبر نداریم و فاصله عاطفی عمیقی بینمون هست!

آره هیچکدوم شبیه هم نیستن .

مثلا من از رنگ قرمز و ....خوشم میاد. بقیه اعضای خانواده از رنگای دیگه .

یا من دوس دارم راحت و آزاد و رها باشم . بقیه خانواده نه .

یا من سر زبوندار و سیاست به خرج میدم . بقیه اعضای خانوتده بلد نیستن و...

کلا یکی نیستیم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کنم همینی که میگی بهترین حالت باشههیچکس نباید از دنیای درون ما خبر داشته باشه (بجز خدا که میدونه ...

نیاز هر فردی متفاوته مثلاً من خودم تشنهٔ ارتباط عمیقم و بخشی از وجودم رو خانوادم ببینه و مجبور نباشم پنهان کنم و علایم رو محترم و ارزشمند ببینن و تو خونه حس آزادی و امنیت داشته باشم...

نیاز هر فردی متفاوته مثلاً من خودم تشنهٔ ارتباط عمیقم و بخشی از وجودم رو خانوادم ببینه و مجبور نباشم ...

من تازه دیدم که شما آقا هستید

عکس کاربریتون خانمه

با شما موافقم برادر بزرگوار... بنظرم این نیاز طبیعی -تقریبا- هر آدمیه

ولی تجربه به من ثابت کرده که بسیار بسیار آسیب زننده و پشیمون کننده ست

چون آدما به مرور زمان و با یک اتفاق ساده یهو تغییر میکنن... و هر چی به درون ما نزدیک تر باشن ضربه ای که میزنن شدیدتر و مهلک تر میشه

دوستانی رو دیدم که با وارد شدن به رابطه تبدیل به دشمن شدن

خواهر و برادرانی رو دیدم که با متاهل شدن کاملا فاصله گرفتن و غریبه و سرد شدن و حتی رازهای درونی شخص دیگه رو به همسرشون گفتن

آسیبش زیاده واقعا.......

شاید تنها کسی که بشه روش حساب کرد همسر باشه (هرچند این مورد هم تضمینی نیست. ولی باز بهترین گزینه ست)

من تازه دیدم که شما آقا هستیدعکس کاربریتون خانمهبا شما موافقم برادر بزرگوار... بنظرم این نیاز طبیعی ...

تجربیات شما درواقع درست خب... اما بنظرت برای همه صدق میکنه؟ یعنی هرکی چه خواهر چه برادر و... نباید خیلی بهشون نزدیک شد؟

تجربیات شما درواقع درست خب... اما بنظرت برای همه صدق میکنه؟ یعنی هرکی چه خواهر چه برادر و... نباید خ ...

دیگه بهرحال احتیاط شرط عقله

من هر چی دیدم واقعا تا ابد راز نگهدار درونیات طرف مقابل نبودن. شاید دشمن و غریبه نشن، ولی دیدم که خواهر بعد از ازدواج به شوهرش و برادر به زنش گفته

این وسط تو همه چی همیشه استثنا وجود داره، ولی راهی برای اثبات نیست مگر گذر زمان

بنظرم آدم هر چی ناشناخته تر باشه آسوده تر زندگی میکنه