2789

سلام

شاید بگین خواهرشوهر بهتره

خواهر هیچ وقت پشت برادرشو خالی نمیکنه

منم همیشه نظرم همین بود

ولی همین دقایق داشتم بهش فکر میکردم

مگه عمه های اکثریت که پشت داداشو قرار بود خالی نکنن، به مامانا بد نکردن؟؟!

تازه

اکه به مادرشوهره یه چیز بگی، میره به دخترش میگه

دوتایی باهات چپ میشن

انگار دو تا مادرشوهرن

همش با هم مشورت میگیرن

نظرتون؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جاری رو ترجیح میدم

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

این نسبت ها اصلا نمیشه نظر داد

بستگی به شخصیت هر آدمی داره

حالا ممکن خواهر شوهر یا جاری یا مادر شوهر باشه

قانون ثابتی نداره ک خواهر شوهر حتما خوبه یا جاری حتما بده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هیچ کدوم .

من اصلا و ابدا به هیچکدومشون اعتماد ندارم .

البته در جای خود هر دوتاشون خوب هستن و خوبی میکنن بهم . گاهی هم بدی میکنن و زیر ابمو میزنن و ....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کلا خانواده شوهر همش دنبال داستانن...

اینو در نظر بگیر ک خودتونم خونواده شوهر میشید🙂

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

خواهرشوهرم بهتره تا جاریم البته دوتا خواهرشوهر دارم دومی فوقالعاده حسووووده اما اولیه عالیه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نظرمان برمیگرده به تجربه شخصی ولی در کل خواهرشوهر برام یکم قابل درک تره تا جاری

جاری کیلو چند اصلا شماره اونا هم ندارم دوتا جاری بزرگتر دارم یه چیزایی دیدم وشنیدم که ارتباط فقط خونه مادرشوهر اونم توی آشپزخونه پای ظرفشویی ووسفره همین فقط همین ها سطح فکرشون خاله زنک وحرف وحدیث درست کن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بستگی به ذاتشون داره درسته خواهرا نباید بخاطر داداششون کاری کنن ولی هستن ادمهایی ک ارزوی مرگ برادرشون را دارن و یا حتی جاری هایی که همه انتظار دارن بد باشن ولی هرگز دلشون نمیاد خوار به پای جاری و برادرشوهرشون بره .....

همه چی همه چی همه چی به ذات برمیگرده .......

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....