2789
عنوان

خانمای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 43 پست

اشتباه از خودتونه که اینجا تاپیک میزنید و چون اون لحظه عصبانی هستین همه بدی هارو مینویسید

اینجا کلی کاربر زیر 15 سال داره و کلی کاربر که اصلا دوستی و رابطه و این چیزا رو قبول ندارن و بی سرانجام میدونن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=414811584]کلا فکر میکنن جدایی و کات و محل ندادن پسرا خیلی کار خاصیه[/QUOTمیدونی ی بچه کم سن ک ...

بخدااا

یا اصلا سنشم بالاست فقط میگه کات

جداشو

بزن دهنش

کلا زنا خیلی هم ضد زن شدن هم ضد مرد

اینجا خواهش میکنم ب حرفاشون اعتمادنکنید اینا خیلی تاپیکهای جنجالی دورغ فیک دوس دارن توروخدا حرف دلتو ...

ارههه ماشالا دروغم زیاده، اخه چه کاریه میایی راجع به بدبختیت دروغ میگی

خب چته با روان مردم بازی میکنی

اشتباه از خودتونه که اینجا تاپیک میزنید و چون اون لحظه عصبانی هستین همه بدی هارو مینویسید اینجا کلی ...

دقیقاااا اشتباه از خودم بوده که اومدم گقتم

اخه کسیو ندشاتم بگم بهش و گفتم خب یه سایتیه که کلی خانم باتجربه هست

بعدش واقعا پشیمون شدم

الان خوندم مشکل خاصی نداره رلت ولی آدم شوخیه انگار سلیقس من خیلی بدم میا از آدماش شوخ و پر حرف چون خ ...

نه بابا بنده خدااا فقط مشکلم با یه نوع از شوخیاش یود که بهش گفتم و گفت چشم دیگه نمیگم

وگرنه با شوخی که من مشکل ندارم

نه بابا بنده خدااا فقط مشکلم با یه نوع از شوخیاش یود که بهش گفتم و گفت چشم دیگه نمیگموگرنه با شوخی ک ...

کلا تایپک نزنی تو این سایت بهتره خودت همون اول قاطع بهش میگفتی از این حرفت خوشم نمیا و تمام اینجا کسی جای کسی نیس همین جور نظر میدن اگه بدت از نظر دادن بقیه میاد تایپک نزن

ارههه ماشالا دروغم زیاده، اخه چه کاریه میایی راجع به بدبختیت دروغ میگیخب چته با روان مردم بازی میکنی

مث اون دختر بچه ک ۱۵ سالش بود خودشو ی زن ۳۰ سال متاهل جازده بود ک مریضی سختی داره با مدرک هی مردم رو عذاب وجدان میداد ک اخر سرخودش اومد گفت ک انقدحوصلم سر رفته بوداین تاپیکهارومیزاشتم این مدارک هم مال خانم همسایس 😐