2789

سنم بالای سی و پنج سال هست و متاسفانه کارم چون اپراتور لیزر هست خیلی به گردنم و کمرم دیگه داره فشار میاره سالهای زیادی تو این کار بودم .و الان تو این محل کارم به مشکل بدی خوردم و کارم رو دارم از دست میدم قرار شد برام جایگزین پیدا کنند الان واقعا دیگه نمیتونم مثل قبل کار کنم اگه بخوام کارم رو کم کنم میتونم مثلا با شانزده تومان اگه مستاجر نباشم مخارج زندگی دو تا سه نفر رو پرداخت کنم؟😞

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
چرا دارن جایگزین میزارن برات؟

یه سری مشکلات بود واقعا دیگه نمیتونستم اون حجم کاری رو با کیفیت انجام بدم

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب جای دیگه پیدا کن عزیزم اینجا حقوقش قابل توجه بود؟

عزیزم مشکل این جاست که دیگه واقعا نمیتونم با حجم کاری زیاد کار کنم گردنم اذیت میکنه وقتی کارم کم کنم حقوقم حدود شانزده میشه

من مخارج خونه از جمله مواد غذایی و قبوض رو میدم خرج پوشاک اعضای خانواده با من نیست