2789

منم باید دائما همه چیو بیارم تو صورتم که بتونم ببینم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یادش بخیر از ۹سالگی عینک میزدم 😅بالای ۱۸ سال میشه لیزیک کرد ولی بازم باید دکتر تایید کنه

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

منم چشمام خیلی ضعیف لیزیک واینام نمیشه کردقرنیه چشمم نازک کورمیشم گفتن فقط عمل لنزدائمی

من لنزمیزارم برابیرون خیلیمممممم متنفرم ازخودم چشمام وعینک

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

بااجازه استاتر

دوستان یه نفرازنزدیکان ک شرمم میاداصن بگم چیم میشه یچیزی گم کرده وتهمت زده تروخداباقلبای پاکتون دعاکنین پیدابشه رسوابشه جواب تهمتی ک زده بده😭🥺🙏🏻

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

منم از ۸ ۹ سالگی چشمام ضعیف شد عینک میزدم

تا ۱۹ سالگی اینا ثابت شد بلاخره با شماره چشم ۵ رفتم عمل کردم بهترین کار زندگییممم

باید وایسی بزرگ شه تا یکی دوسال ثابت بمونه بعد عمل

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

من البته از دختر شما خیلی بزرگترم ولی نه نیست لنز که تو این سن بعید میدونم مناسب باشه

منم عینک میزنم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم