2789
عنوان

همش نفرینش میکنم نمیتونم ببخشمش

1 بازدید | 12 پست

چیکار کنم ؟نابودم کرده تو تاپیک های قبلیم هست الآنم فهمیدم سربازیش تموم شده یک سال و نیم کنارش بودم بعد الان جشن تموم شدنش با یه دختر. دیگه میگیره 💔

کاربری دست دونفره😃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدما اگه اینجوری میان تو زندگیت و میرن بزار برن لیاقت میخواد با تو بودن از این تجربه یک درس بگیر و ذهنتو بزار روی تمرکز بر موفقیت های بعدیت

آدم خوب و بد زیاد داریم اگر بدن ولشون کن زندگی اینقدر کوتاه زودگذر

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

تو چرا ناراحت بشی تو چرا نابود بشی ؟؟؟؟؟از تو چیزی کم میشه ؟؟؟؟نه اون باید ناراحت باشه کسی که دوسش د ...

من حالم خوب نیس تاپیک های قبلمو بخون گفتم 🙂🙂زندگیمو نابود کرده

کاربری دست دونفره😃
آدما اگه اینجوری میان تو زندگیت و میرن بزار برن لیاقت میخواد با تو بودن از این تجربه یک درس بگیر و ذ ...

ولی اون همه چیمو گرفت ...

کاربری دست دونفره😃

منم بوده بودم تو این شرایط ... ولی چیکار میشه کرد از صفر شروع کردم و خیلی چیز یادگرفتم و بزرگتر شدم

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

ادم زیاده چرا یه آدم بی لول و سطح پایین رو انقد برا خودت بزرگ کردی.... ولش کن ب خودت زمان بده بلاخره هستن ادمایی ک با شرایط تو هم کنار بیان ولی مهمتر اینه خودت بتونی با خودت با شرایطط کنار بیای

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
مامانم نمیزاره بابام بفهمه خودمو میکشه

اونم ازهمین چیزاسواستفاده کرده اگمامانت درجریان بایدبره برینه بهش

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡