2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پماد مومتازون برای من خوب بود خیلی خوب

آفرین به شما که درمان درستیه ولی نباید بدون تجویز دکتر مصرف کرد بر اساس اینکه اگزما آب میده قرمزه پوسته داره یا زبر شده باید تجویز بشه

زمینهوژنتیکی داره پسرمخیلی سختهاز نوزادی اگزما داره شدید دو بار بستری شد یکبار حدود ۷ماهگی دی ماه ۱۴ ...

من خونه بابام که بودم دست به سیاه سفید نمیزدم بعد از ازدواج که مایع ظرفشویی به دستم خورد اینجوری شدم

یعنی رعایت نکنم بازم اینجوری به سرم میاد؟😭

بستگی به نوع اگزما داره ،دستام سالهاس اگزما میزنن،البته معمولا ارثی هست و بیشتر کسایی که آلرژی دارن درگیرش میشن

بهتره دستکش بزنی موقع کار با شوینده، دائم هم فوم و شوینده تغییر ندی که بدنت به همون شوینده عادت کنه بهتره، منظورم برای شستن دستهاته

هیدروکورتیزول بدون نسخه میدن ،بزن به دستات

اگه اگزمای دستت فقط در حد سوزش و خارش ضعیفه این پماد جوابه

حتی به آب گوجه سیب زمینی هم نباید دستت بخوره وقتی مستعد اگزمایی

ن درجه بندی داره من فقط روی خاک و مایع ظرفشویی حساسم

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

منم ب مایع ظرفشویی و فلز ونیکل نقره حساسیت دارم سریع اگزما میزنم جوری و خوابو ازم میگیره دستکش بپوش و تامیتونی کرم مرطوب کننده و پماد اگزما بزن خوب میشی ولی اگزما درمانش همیشگی نیس هی برمیگرده ب مخض اینکع ساعت بزنم رو دستم یا دستکش نپوشم

برای رفع اکرما

پماد هیدروکورتیزونو کرم نرم کننده اوسرین ثمین ده درصد خواهد

عامل اکرما مثلا مایع ظرفشویی هست رو حذف کن یا دستکش ضد حساسیت دستت کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من حرف متخصص پوست رو به شما میگم.

دوست عزیز من هم خودم پرستارم هم خب این بیماری تو ارثمون هست اگزماهم بررای خشکیه پوسته

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

دوست عزیز من هم خودم پرستارم هم خب این بیماری تو ارثمون هست اگزماهم بررای خشکیه پوسته

سلام شما گفتید پرستارید

درمورد قرص الپرازوم نیم درصد اطلاعاتی دارید

من شوهرم شبا دیر میخوابه نمیتونه بخوابه مقاومت میکنه در باره این دارو میگه نه اعتیاد اوره میخوام یکی دوبار بدون اینکه بفهمه نصف این دارو الپرازوم نیم درصد رو قاطی ابمیوه یا چای بهش بدم میشه کرد ؟

دکتر براش نوشته اما مقاومت میکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست