بچها من خیلی ساله که ازدواج کردم بعد از ازدواجم متوجه شدم شوهرم فیلم مستهجن میبینه و خودار.. هم میکنه😐و وقتی به روش میوردم گردن نمیگرفت و دادو فریاد راه مینداخت که داری تهمت میزنی و دروغ میگی ولی من چندین بار مچشو گرفتم در حال فیلم دیدن و.. ماهواره رو کلا شکستم و جمع کردم تا از سرش بیفته بعد یه مدت تو خونه فلش پیدا کردم که قایم کرده بود و توش فیلمای پ و رن بود باز دعوا راه انداختم قسم میخورد که مال اون نیس😑تو خونه قایم شدم فک کرد نیستم دیدم رفت پای تلویزیون فلش گذاشت و... و در حین کثافت کاری دیدمش و به روش اوردم داشت از ترس سکته میکرد بیخیال شدم😂
خلاصه تا چند سال اول اینجوری و با تنش گذشت
یه بار پاش شکست و مجبور شد تو خونه باشه که اعتراف کرد قرص ترومادول مصرف میکرده و پشیمونه گفت سالهاس مصرف میکرده😐و من خنگ متوجه نشده بودم همه میگفت چقدر شوهرت لاغر شده میگفتم زحمتکشه
گذشت و گذشت از زبون دختر خواهرشوهرم شنیدم شوهرم تریاک میکشه (دامادشون و داداشاش سن بالا هستن تریاک میکشن) شوهر منم میرفته خونه های اینا مصرف میکرده و به همه گفته بوده زنم نفهمه یه وقت چون حساسه غر میزنه🙄😬😐مشروبم مصرف میکرده و من اصلا نمیفهمیدم وقتی دخترخواهرشوهرم گفت دایی بعد از مصرف سرحال میشه عین برق گرفته ها شدم گفتم چی؟ یه دفعه دیدم جاریام و خواهرشوهرم بهش اشاره کردن که نگو زنش خبر نداره
که وقتی به شوهرم گفتم میخواس کله ی دختره خواهرشو بکنه که چرا لو داده اولش که قسم میخورد که مصرف نکرده بعدش گفت تفریحی بوده ناراحت بودم چطور همه خبر داشتن جز من
بعد جالبه شوهرم پشت سر همه حرف میزد و میگفت دادلش احمقم تریاک میکشه یا فلانی اینکارس😐
از این موضوعات چند ساله میگذره همه چی به ظاهر آرومه ولی مطمئنم باز یواشکی یه غلطی میکنه خیلی سست عنصره با هر کی رفاقت یا رفت و آمد کنه دقیقا لنگه ی همون میشه یه مدت به داداشم کار میکرد اخلاق و رفتارش حتی حرف زدنش غین داداشم شده بود
الانم نشسته بودیم داشتیم صبحونه میخوردیم و حرف میزدیم بحث یکی از آشناها شد شوهرم گفت اون تا قرص میخوره خیلی حالش خوبه ولی خمار بشه عصبیه و چرت و پرت میگه بعد هم گفت نود درصد مردم معتادن من گفتم یعنی چی که نود درصد معتادن؟ گفت زن و مرد و دختر همه معتادن گفتم نه اشتباه میکنی فقط آدمای خنگ و کودن میرن معتاد میشن گفتم فقط سست عنصرا که نمیتونن کار خوب و از بد تشخیص بدن معتاد میشن وگرنه آدم عاقل و سالم خودشو تو این داما نمیندازه یه دفعه قاطی کرد که منظورت چیههه کاری نکن بازم برم مصرف کنمااا گفتم مطمئنی مصرف نمیکنی؟ یا سپردی به ملت که زنت نفهمه؟