2789

من 26 سالمهه مردای38/40 ساله میان در خواست میدن😐 با چه اعتماد به نفسی

تازه هیچی هم ندارن نه ظاهری نه باطنی مادر یکیشون زنگ زد میخواست مامانم رو بخوره

خداکنه یه کیس خوب جای دیگه پیدا شه از این معضل ازدواج دربیام

😂😂😂مامانش چی میگفت مگه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو زندگی واقعی ام شوهر درس درمون پیدا نمیشه از سایت چه انتظاری داری عمو من ۳۲ سالش بود زن ۱۹ ساله گر ...

چه کثیف

منو تو با پسرمون 🥹🫀🧿✨️ کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱

اون سایت برای کسایی هستش که واقعا شانس ازدواجشون صفر هستش سنشون خیلی بالاست موقعیت و شرایط خواستگار ندارن

اخه شما با ۲۶ سال سن چرا باید بری اونجا ثبت نام کنی بخدا هنوز سنت کمه

دوست من توی این سایت ازدواج کرد اصلا موفق نبود

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

خب رفتی جایی که اونا هم مشکل دارن نمیتونن ازدواج کنن که رفتن تو سایت ازدواج دیگه والا مردی که شرایطش خوب باشه نیازی به اون سایتا نداره.حالا سن تا ۳۵ سال برا شما چیز بدی نیس چون خودتم دختر ۱۴ ساله نیستی،۸ یا ۹ سال اختلاف سنی اگه طرف شرایطش خوب باشه هیچ مشکلی نداره