2789
عنوان

خانومایی که فیلم کره ای میبینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 31 پست
من فقط یانگوم و دونگی دیدم از کره ای😂

جدیدا فیلم عشق کهکشانی هم تماشا میده البته نوع چینی😂😂 ولی خدایی جذابه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

young adult matters: اتفاقا همین بازیگر همانطور که کنارم ایستادی توش بازی کرده . فیلمه(سریال نیست) ولی خب تو این سبکه تقریبا و نه خشونت خانگی ولی اینم بدبخته. بدبختیاش سوپرایز کنندست . به شدت پیشنهادش میکنم
call it love
somebody
taxi driver
اجوشی من
عزیزترینمم تو اون سبکی که پرسیدی نیست ولی خیلی قشنگه . اصلن ازین عاشقانه های ابکی نیست

young adult matters: اتفاقا همین بازیگر همانطور که کنارم ایستادی توش بازی کرده . فیلمه(سریال نیست) و ...

تشکر گل من اره فیلم هیجان انگیر و ترسناک دوست دارم

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...