2789
عنوان

این مقدار طلا کم بود

1 بازدید | 9 پست

یه تک سنگین یه زنجیر از این 3 بعدی ها که دو رنگن

یه جفت النگو دو تا انگشتر نگین دار یه حلقه

واسه سال 401

پسرایی که با پسره هم سن و هم شغل بودن خیلی خیلی بیشتر ع اینا واسه خانوماشون خریده بودن خیلی هاا

آقایون نامحترم و خاله زنک سایت درخواست شما پذیرفته و مورد عنایت قرار خواهید گرقت میتونی از دوستات بپرسی

شماهم هر کار همه کردن تو زندگیشون شما کردی؟!

نه اینا کم بوده؟؟

آقایون نامحترم و خاله زنک سایت درخواست شما پذیرفته و مورد عنایت قرار خواهید گرقت میتونی از دوستات بپرسی

شماهم هر کار همه کردن تو زندگیشون شما کردی؟!

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اینا کم بوده؟؟

جواب منو بده اول تا بهت بگم

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

اگه اهل مقایسه ای بهت تبریک میگم هرگز رنگ خوشبختی نمیبینی چون همیشه یکی هس ازت بالاتر باشه

منم بهش تبربک میگم بابت اعتماد به نفسش که به خودش این اجازه رو میده با هرکی خودشو مقایسه و هم سطح بدونه

منم بهش تبربک میگم بابت اعتماد به نفسش که به خودش این اجازه رو میده با هرکی خودشو مقایسه و هم سطح بد ...

منظور؟

منم سال ۱۴۰۱ ازدواج کردم برام اندازه ی نیم پوش فقط طلا گرفتنخداتو شکر کن عزیزم بحث بوجود نیار چون وا ...

توان بیشتر از اینم داشت

منم بهش تبربک میگم بابت اعتماد به نفسش که به خودش این اجازه رو میده با هرکی خودشو مقایسه و هم سطح بد ...

بوی سوخت میاد😆