2789

...

آخه مگه میشه حسابگر نبود؟؟

حسابگر نباشیم ک آزمون سو استفاده میکنه ن

شما حسابگری ن یا ن

اگه آره تا چ حد

اگه ن اطرافیان پرتوقع و پرو نشدن؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه حسابگر نبودم

موقع ازدواج شوهرم میخواست یک خونه خیلی خوب رهن کنه من تمام پس اندلزم رادادم بهش که خونه بخریم

روزی که خونه خرید از پشت تلفن مشخصات شناسنامه ام روپرسید فکر کردم یه بخشی رو میخاد بنامم بزنه گفتم لازم نیست اون اصرار کرد وقتی برای امضا رفتم دیدم همه رو بنام من خریده پرسیدم چرا

گفت هیچ وقت به من نگفتی به نامم بزن مهریه نخواستی اصلا توقعی نداشتی ومنم تحت تاثیر قرار گرفتم

هرچی حسابگر باشی کمتر برات میشه ....به این نتیجه رسیدم ....من تا به عمرم حساب وکتاب هیچی رونکردم واتفاقا برام خوب شده ...

فقط حواست باشه که سواستفاده نکنن ودورت را ادمهای منفعت طلب نگیرن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

حسابگر تو مسائل مالی منظورت بود ؟

مادر گربه ها 💞 «آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .

حسابگری چیز خوبی نیس

من با تجربه خودم میگم، شاید بقیه فرق داشته باشن

مثلا من از همسرم که ۲-۳ سال هم دوست بودیم انتظار حمایت دارم، انتظار همفکری و همراهی دازم، انتظار حضور دارم، ولی دو دوتا چهارتا و حساب کتاب مالی نمیکنم باهاش

البته درآمد هم دارم. یعنی نیاز مالی بهش ندارم

درخواست دوستی قبول نمیکنم

شوهرای من پولشونو برای خودشون و ننه و خاهرشون خرج میکنن... بعد نوبت من که میرسه میگن تو حساب کتابیه

اصلا مگه میشه مگه داریم 🤔

چیه من از جیب خودم هم برای خودم خرج کنم هم برای شوهر هم برای کم و کسری خونه

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

من حسابگرم و اذیت میشم بعضی وقتا باید بیخیال شی

از چ لحاظ اذیت میشی

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

حسابگر تو مسائل مالی منظورت بود ؟

همه چی

بستگی به خیلی شرایط و عوامل دارهمخصوصا اینکه طرف کی باشه. همسر حسابش فرق داره

فامیل