2789
عنوان

چقدر مردم پررو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 37 پست
مردم که پولشون رو از توی جوب نیاوردن که بریزن تو شکم جنابعالی بعد دو قورت نیمتونم بالاس والله شما م ...

اول از همه اینکه حرف دهنتو بفهم

@niniyar

این جماعت امثال شماها انقدر پررو شدن که یکم رو بدیم بهشون باید آستر رو هم بدیم ..

گفتم کل اموزشگاه حضوری و ایشون هنوز مونده شهرستان . پس ربطی به خونه موندن من نداره چون من حضوری تذریسم رو میکنم ...

بچه هاتون از دست شما بی ادبا چی میکشن

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

۹ و نیم شب اصلا بد موقع نیست برای زنگ زدنبعدشم، شما مدرسی، هزینه گرفتی که درس بدیچه طرف حضوری باشه چ ...

ربطش اینه اموزشگاه حضوریه و ایشون باید حضوری بیاد .

قرار نیس همه به ساز اون برقصن

اینم اموزشگاه داره لطف میکنه میگه مطالب رو بفرست وگرنه ما کلاس مجازی نداریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربطش اینه اموزشگاه حضوریه و ایشون باید حضوری بیاد .قرار نیس همه به ساز اون برقصن اینم اموزشگاه داره ...

وقتی آموزشگاه میگه بفرست باید بفرستی

صرفا مدرسی، باید به حرفشون گوش بدی

و برای فرستادنش هم باید برای اون طرف زمان تعیین کنی

اگه به هر دلیلی سختته و نمیخوای بفرستی، پولشو برگردون بهش...

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

اول از همه اینکه حرف دهنتو بفهم @niniyar این جماعت امثال شماها انقدر پررو شدن که یکم رو بدیم بهشون ب ...

والله من جای مادر اون بچه بودم خشتکتو پاره میکردم که انقدر بی ادب بد دهنی اسم خودتم گذاشتی فرهنگی خدا به دادمون برسه از دست شما معلمای بی سواد پر افاده

خب چیزی که مشخص اموزشگاه گفته بفرست پس تو با اموزشگاه طرفی نه با بقیه.دوما تو که قرار بفرستی و باید داره پس یه زمان مشخص کن اونم حق داره گله کنه البته زنگ زدن زیادیه.ولی توام باید درست عمل کنی.مخالفی به اموزشگاه بگو حرصتو سر دانش اموز خالی نکن.

قبله دو عالم هستم

وقتی آموزشگاه میگه بفرست باید بفرستیصرفا مدرسی، باید به حرفشون گوش بدیو برای فرستادنش هم باید برای ا ...

منتظر شما بگی و انجام بدم

والله من جای مادر اون بچه بودم خشتکتو پاره میکردم که انقدر بی ادب بد دهنی اسم خودتم گذاشتی فرهنگی خد ...

@niniyar نمبخوای به این بی فرهنگا رسیدگی کنید؟

وقتی ادمایی مثل شما بشن مادر

بچه ها هم میشن انقدر گستاخ و خیره سر