2789
عنوان

چقدر مردم پررو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 37 پست
شما که به این شیوایی مینویسی همینارو بهش بگو و شرایط و مقررات رو یادآوری کن بعضیا بدپیله ان و برای آ ...

همه بچه ها حضوری شدن

این از زمان جنگ مونده موندم کی میخواد برگرده

من خودم اصلا راضی نیستم

کلافم کرده یا پیام میده یا زنگ میزنه . مطالب باید ۲بار دقیقا تدریس بشه بخاطر این خانم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم مگه علاف تو هستن چجور مدرسی هستی ک یه برنامه مشخص نداریچ رفتار بی ادبانه ای حالا جواب طرفم نمید ...

قرار نیست طرف شب زنگ بزنه من جوابش بدم

چه جماعت پررو شدن والا

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

کسی نگفته درس نمیدم که گارد گرفتن گفتم یکم به بچه هاتون ادب یاد بدین من فامیلش نیستم که ۹ونیم شب به ...

همون وقتی که داری تو کلاس حضوری درس میدی همونو فیلم بگیر بفرست براش.الان بیشتر از سه ماهه که جنگ شده

شما کلی زمان داشتی فیلم هاشو بگیری و ذخیره کنی

من موافق این نیستم شب مزاحم کسی بشیم

اما اونم حق داره.اگه سختت بود میتونستی قبول نکنی مدیر مجموعه یه فکر دیگه به حالش بکنه یا پولش رو پس بده یا بسپره به معلم دیگه

نه مدیر اموزشگاه گفته تو هفته هر وقت که زمان داشتی بفرست .منم بیکار نیستم ی مطلب رو هم حضوری بگم هم ...

میتونی کلاس نگیری عزیزم یا یک روز مشخص بهشون بگی اینجوری نمیشه که

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

حوصله توضیح بیشتر ندارمکسیم نمیدونه اصل قضیه چیه اینجا کاسه داغ تر از اش نشه

والا از طرز برخورد الانت مطمئن شدم صد درصد حق با طرفه🤣

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

قرار نیست طرف شب زنگ بزنه من جوابش بدم چه جماعت پررو شدن والا

اونم نمیخواد شب زنگ بزنه ولی وقتی میپیچونیش مجبوره اونم واکنش نشون بده اذیت کنه

مشکلتونو با آموزشگاه حل کنین جفتتون

Take it easy☺️🍓

بی ادبی نکرده که نه و نیم شبم دیر نیست

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

اینا از جنگ شهرستان موندن از ناچاری مجبورم بهش درس بدم به اموزشگاه پول میدن

مردم که پولشون رو از توی جوب نیاوردن که بریزن تو شکم جنابعالی بعد دو قورت نیمتونم بالاس والله شما معلما هار شدین تو خونه میخورین ومیخوابین انتظار دارین ماهی ۱۰۰میایونم بهتون بدین به نظرم همون چوس تومن هم به سرتون زیاده

۹ و نیم شب اصلا بد موقع نیست برای زنگ زدن

بعدشم، شما مدرسی، هزینه گرفتی که درس بدی

چه طرف حضوری باشه چه مجازی وظیفته بهش مطلب رو یاد بدی

و وظیفته وقت اون طرفم نگیری و یه تایم مشخصی برای تعیین کنی تا آموزشارو بدی بهش

مگه وقت مردم ارزش نداره؟

چقدر شاکی و بی ادب... ایش...

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫