2789
عنوان

پیشنهاد دوستی

83 بازدید | 11 پست

سلام

پیشنهاد دوستی یه آقایی رو رد کردم چون اولش از ازدواج صحبت کرده بود نه دوستی ولی بعدش گفت دوستی منم گفتم که دوست نمیشم با جنس مخالف اگه قصدتون ازدواجه خانواده ها آشنا شن بعد اگه صلاح دونستن ما بیشتر آشنا شیم گفت فعلا نمیتونم ازدواج کنم شرایطش نیست و برام آرزوی خوشبختی کرد و رفت

کاش نمیرفت😶😂

از وقتی رفته حس عجیبی دارم

حس الکیه چند روز دیگه تموم میشه

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بهت آفرین بگم که آخرشو خراب کردی

غلط کرده مرتیکه شرایط شو ندارم آره این روزا هیشکی شرایط شو نداره اما روحتو زخمی کنه بعد چند وقت بذاره بره ؟ اون خوبه؟ پس اون وقت قلب شکسته ی شما چی میشه؟

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اومدم بهت آفرین بگم که آخرشو خراب کردی غلط کرده مرتیکه شرایط شو ندارم آره این روزا هیشکی شرایط شو ن ...

دقیقا من دوستی رو قبول ندارم به نظرم خیلی آسیب زننده اس توی دوستی هر اتفاقی برای دختر بیوفته نهایت اینو میشنوه که میخواستی دوست نشی😶😑

روز های اول کمتر بود رفته رفته بیشتر هم میشه😶😄

بهش اصلا فکر نکن

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی