2789
عنوان

لاغری در دوماه

1 بازدید | 11 پست

سلااام امیدوارم حالتون خوب باشه.

من بعد از ماه محرم و صفر مراسم نامزدیمه راهنمایی میکنید چطور توی این ۲ماه بین۵تا۱۰کیلو وزن کم کنم؟

۲۰سالمه قدم۱۶۳ وزنم 73.

از امروز میخوام ۲۰دقیقه طناب،۲۰دقیقه زدن حلقه هالوهاپ و۲۰دقیقه ورزش تناسب اندام انجام بدم.

توی رژیم غذایی اگر قند و چربی حذف کنم میشه به نتیجه دلخواهم برسم؟

و اینکه دانه چیا لاغر میکنه واقعا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گقتن منم لایک کن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

کالری شماری کن وزنت ضربدر بیست منهای دویست،تاپیک کالری شماری خزان -نارنجی رو بخون خیلی کمکت میکنه ،م ...

این که گفتید وزنمو ضرب در20منهای200کنم ینی روزانه باید انقدر وزن کالری کم کنم یا اینقدر مصرف کنم؟

ببین اینایی که میگم شاید همش شنیده باشی ولی خب در واقع روش همیناست دیگه

●قند حذف 》 هوس کردی "یزره" خرما یا عسل یا شکلات تلخ بالای ۸۰ درصد

●چربی رو خیلی محدود کن،مثلا تو برنج کمتر روغن بریز،سرخ میکنی تو ماهیتابه نسوز که روغن کمتر ببره

●نون سنگک یا جو استفاده کن، چون سبوس دارن و سبوس فیبره،هم زود تر سیر میشی،هم دیر تر گرسنه

●تو هر وعده پروتئین بچپون😂😂

●از سبزیجات غافل نشو،خوشمزن اصلا،مثلا سبزی خوردن با غذا عالیه🤭😋یا سالاد کاهو بدون سس

●به خودت اصلا گشنگی نده چون بعد یه مدت بدتر هجوم میبری سمت غذا،متعادل بخور

●اگه بتونی فست بگیری که عالیه سریع نتیجه میگیری

●ورزش هم که همه میدونن چقدر خوبه

●برای اینکه هوست به شیرینی جات کم شه قرص کرم۲۰۰ خوبه ،من به پشنهاد دکتر میخورم چون خیلی هوس به شیرینی داشتم

از همههههه مهمترررر

🎀یا خودت مهربون باش🎀

راهکار واقعی اینه

اگه خودتو دوست داشته باشی،به فکر اصلاح خودت میوفتی