2789
عنوان

بنظرتون بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 62 پست
منم هم میترسم هم خستم دیگه

من نمیترسم اصلا چون هیچی اینجا ندارم که نتونم ازش دست بکشم زندگی باهم خوب نبود

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون دنیا که نه . فرض کن میخوای اجبارا بری یه کشور خارجی یعنی یه روزی حتما از مرز اینجا خارجت م ...

من اینقدر سختیای دنیا بی حسم کرده نه حوصله نماز دارم نه دعا نه هیچی فقط کاش بعد مرگ خدا دست از سرم برداره این دنیا که برام کاری نکرده اون دنیا هم راحتم بزاره

دست خودم نیست دیگه روح وروانم یاریم نمیکنه

من اینقدر سختیای دنیا بی حسم کرده نه حوصله نماز دارم نه دعا نه هیچی فقط کاش بعد مرگ خدا دست از سرم ب ...

منم 💔من خدا که خیلی وقت بود فراموشم کرده بود دیگه ادامه نماز روزه رو ندادم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

منم حس میکنم اصلا براش مهم نیست چی به سرم بیاد پس من چرا خودمو خسته کنم

من همه بالایی سرم آورد دلم برا خودم مسوزع

من روح وروانم نابود شده نه آرزویی دادم نه امید به آینده موندم چرا خدا زنده نگهم داشته

من چند بار خودکشی کردم ولی باز برگشتم 💔 بازم تو فکرشم

نه خودشی نکن لطفا ادامه بده تا جایی که خدا خودش تموم کنه

تا کجا من دیگه تحمل ندارم

من اینقدر سختیای دنیا بی حسم کرده نه حوصله نماز دارم نه دعا نه هیچی فقط کاش بعد مرگ خدا دست از سرم ب ...

خیلی متاسفم که به این نقطه رسیدی عزیزم . و عمیقا متاسف ترم که دیگه حاضر نیستی برای تغییرش تلاشی کنی یه روزی به پشت سرت نگاه میکنی و می بینی مثلا هفتاد سال گذشته هیچی به هیچی اون وقت درک میکنی که این بریدن و هیچ کاری نکردن چه نتیجه ای داشته .

چون هیچ درکی از زندگیت ندارم شاید نتونم کمک بیشتری کنم ولی بازم ازت خواهش،میکنم به فکر تجدید نظر روی این ذهنیتت باش .رها نکن خودتو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚