2789
عنوان

بنظرتون بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منتظرم روز مرگم برسه جالبه الان یه هفته همش حس میکنم قراره بمیرم یه حالیم

منم ازین حساب برام پیش اومده یه مدت مطمئن بودم سرطان یا مریضی لاعلاج دارم شش ماه دیگه بیشتر زنده نیستم ولی هیچی نشد

منم ازین حساب برام پیش اومده یه مدت مطمئن بودم سرطان یا مریضی لاعلاج دارم شش ماه دیگه بیشتر زنده نیس ...

من دوسدارم ولی واقعا بمیرم دیشب به بقیه هم گفتم حلالم کنید

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

عزیزم اون دنیا که نه . فرض کن میخوای اجبارا بری یه کشور خارجی یعنی یه روزی حتما از مرز اینجا خارجت میکنن میذارنت توی مرز اون کشوره بگی من نه ویزا دارم نه گذرنامه نه حوصله ام میشه برم پاسپورتمو بگیرم قوانینشون هم به خاطر شرایط زندگی توی کشور قبلی نمیتونم بپذیرم مثلا اگر اینجا از سمت راست رانندگی میکردیم نمیخوام تلاش کنم که از چپ رانندگی کنم هیچ چیزی رک نمیپذیرم اخلاقم هم تنده خلاصه همینه که هست به نظرت وقتی وارد اون کشور جدید بشی چه مشکلاتی بهم میزنی ؟

من سعی کردم خیلی دم دستی برات مثال بزنم . خوب شما اینجا توی این فرصت عمر که خدا بهت داده یه قدمی باید برداری که به چشم خدا بیای که اون دنیا سرت بلند باشه بگی خدایا اقلا من این کارو انجام دادم . بعدش هم یادت باشه توی همین زندگیت هر چقدر بد و سخت بازم نعمتایی هست که عادتت شده و نمی بینیش هر سلول بدنت که سالمه هر نفسی که به راحتی میکشی اینا همه نعمته . هر روز که دوباره زندگیو می بینی یه فرصته که مسیرتو درست کنی . اگر برسی اخر خط و بفهمی میتونستی از یه جایی مسیر بهتری بری میدونی چه حسرتی میخوری ؟ چه بسا اگر ارتباط معنویتو اصولی و درست اصلاح کنی زندگیت هم اوضاع بهتری پیدا کنه . اصولی منظورمه نه این که دو روز نماز بخونی روز سوم بگی هیچی درست نشد پس نماز فایده نداره ایمان و عقیده نیاز به تمرین داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚