2789
عنوان

اونایی که بدون دعوت رفتت عروسی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 66 پست
تا حالا دوتا عروسی بی دعوت رفتم . کلاذمامانم میگه من هرکس دعوت کنه دخترمم رو خودم هست با اینکه ۱۵ سا ...

وا چه رفتار زشتی داره مادرت

دیگه نرو خودتو بی عزت و کوچیک میکنی

بعدم عروسی فامیل دوره واسه چی میخوای بری

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه چی رو اماده کردم امروز میخوام برم اصلاح . کسی نمیدونه دعوت نیستم فقط پدر داماد.اونم امروز میخوام ...

اگه اومدی از ما میپرسی ما میگیم نرو

اونا باید برات احترام قائل میشدن کارت دعوت میفرستادن

اینجوری پیش بری دو روز دیگه ادم حسابت نمیکنن

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

تا حالا دوتا عروسی بی دعوت رفتم . کلاذمامانم میگه من هرکس دعوت کنه دخترمم رو خودم هست با اینکه ۱۵ سا ...

چه منطق جالبی داه مامانت یعنی چی دختم رو خودمه. صاحب مجلس به اندازه مهموناش تدارکک میبینه و مهموناش رو بر اساس بودجه ی شرایط دیگه تعیین میکنه. حالا مادت بگه که من هر جا برم دخترم رو خودمه شما نباید یه مخالفتی بکنی؟ اینجوری باشه ادم صد نفر مهمون دعوت کنه بیست نفر مثل مادر شما باشن که یه مهمون اضافه با خودشون بیارن که آبروی صاحب مجلس میره
این مجلس هم شاید دقیقا به همین خاطر شما رو دعوت نکردن وقتی بی دعوت همه جا میری دیگه نیاز به دعوت نداری برو دیگه

اگه اومدی از ما میپرسی ما میگیم نرو اونا باید برات احترام قائل میشدن کارت دعوت میفرستادناینجوری پیش ...

سلام بچه ها من به مادرم گفتم نمیام تا الان ده بار زنگ زده مه باید بیای ولی من محکم گفتم نمیام ولی بچه رو مادرم با خودش میبره

سلام بچه ها من به مادرم گفتم نمیام تا الان ده بار زنگ زده مه باید بیای ولی من محکم گفتم نمیام ولی بچ ...

کار خوبی کردی

عیب نداره بزار بچه هات برن

بمیرم هم بدون دعوت نمیرم

خدایی غرور ندارید مگه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞