2789

سلام لیسانس حسابداری دارم اما تحربه کار ندارم

یبار کلاس ورود به بازار کار رفتم که کار پیدا نکزدم از یادم زفته ،از کجا شروع کنم خیلی نا امیدم کارم گریه است بغضی ها میگن کار آموزی خوب نیست بیگاری میکشن برم کاریابی؟؟ دوست دارم جای برم واقعا کار یادمم بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار آموزی عالیه اتفاقا.. به خصوص اگر شرکت درست و حسابی بری.

دفاتر حسابداری هستن اما به نظرم شرکت بهتره درسته؟

اما نمی دونم از کجا پیدا کنم چون شرکتا کارآموز نمیگیرن معمولا

یه جای ک یه حسابدار کار بلد داره برو کاراموزی

پس توقع دارین طرف تجریه و زحمت چندین ساله اش رو تو سینی تقدیم کنه معلومه که در قبالش چهار تا کار هم شما باید انجام بدی

تازه اون بیگاری که شما میگین 1/10000 چیزی که به دست میارین نیست

تو دنیا هیچی رایگان نیست

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
دفاتر حسابداری هستن اما به نظرم شرکت بهتره درسته؟اما نمی دونم از کجا پیدا کنم چون شرکتا کارآموز نمیگ ...

به نظرم الان خود شرکت ها برای خودشون حسابدار دارند. کارهای دفتری مختلف هست که حسابداری بخشی از اون هست.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

کانال ای استخدام توی تلگرام هست. عضو کانال شهرتون بشو همه آگهی های معتبر هست به راحتی میتونی کار پیدا کنی حتی بدون سابقه. به سایت دیوار اصلااااا اصلااااا اعتماد نکن 90 درصد آگهی های استخدامش فیک هست. انشالله موفق باشی.

یه جای ک یه حسابدار کار بلد داره برو کاراموزی پس توقع دارین طرف تجریه و زحمت چندین ساله اش رو تو سین ...

من مشکلی ندارم اما خوب بعضی جاها واقعا خوب نیستن مثلا دفاتر حسابداری اما شرکتا زیر دست یه حسابدار حرفه ای باشی واقعا عالیه موندم چطوزی پیدا کنم فقط😞